Wyand Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 i3, 3gb ram pc ye gpu alıp diablo oynayabilir miyim 30fps üstünde? Low falan açsın yeter. Önemli olan kasmasın oyun. Bu doğrultuda en ucuz gpu modeli olarak ne önerirdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 topak aklıma şunu getirdi gecegece ya http://www.youtube.com/watch?v=n7AbbPyt9Sc AHAHAHAH ilk defa izliyormuş gibi yine koptum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 oynarsın adam gibi ekran kartı alsan full bile oynarsın öyle eskisi gibi işlemci bagımlı degil oyunlar fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Topaktan pislik akmış lan en tepeden ahahah. Oynarsın abi muhtemelen, medium yap, AA ve Vsync falan açma, iş görür. Ben ilk nesil i5 760, 16gb ddr3, 560ti SLI ile gözüm döndü daha nvidia inspectorda NE AÇSAM BAŞKA diye kendi çapımda oyunu SÖKÖYRİM grafikli yapmaya kalkıştım, DarkD3 falan açtım üzerine, bana mısın demiyor, kaymak gibi. Netbookta falan bile oynanır lan bu zorlansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 aeny said: oynarsın adam gibi ekran kartı alsan full bile oynarsın öyle eskisi gibi işlemci bagımlı degil oyunlar fazla işlemciler oyuna bağımlı değil zaten ekran kartlarına bağımlı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 q6600 quad core, 4 gb ddr2 ram, gts 450 benim makina. veri hay çok rahat oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Yarın gidip çakayım bi kart vatandan madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 bck said: aeny said: oynarsın adam gibi ekran kartı alsan full bile oynarsın öyle eskisi gibi işlemci bagımlı degil oyunlar fazla işlemciler oyuna bağımlı değil zaten ekran kartlarına bağımlı sdf sen yenisin galiba? vurdurmalı senin beyin sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2014 boğazın düğümlenir fazla vurdur ma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar