Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorsikletten anlayanlara

haydari

Öne çıkan mesajlar

Keyifli yol motoru arıyorsan 2010 monster 696 20k tl civarı bulursun, almışken bin iki bin daha at abslisini al. 600ccden fazla ama iki silindir olduğu için çok yormaz seni. Rahat kullanabilirsin, oturuş pozisyonu da rahat bir motor. Bunu al uzun yol yapacaksan. Şehir içinde bir diğer alternatif ktm duke 390. 200 kesmez seni 3 ay sora büyütmeye bakarsın. Duke 390 da 21-22k tl 0 ları.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Aslında... Biraz anlatsana şu motoru :) Bilmeyene anlatır gibi.

cb500f, duke 200 hangisini? bunlar naked işte, şehir içi kullanım için tasarlanmış az yakan başlangıç motorları. uzun yol yapılmaz bunlarla, yapan deliler var ama.

Bir de sen rahatlık arıyosan bunlar çok rüzgar aldığı için yüksek hızlarda rahatını bozuyor. tavsiye etmem:), ama motoru öğreniyim 1 sene sonra kafamdaki modeli alırım diyorsan 2side çok güzel başlangıç motoru.
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-sahibinden-2012-kapali-garaj-2900-km-161215633/detay

monster çok tatlı. bu da çok temiz. bir baksanıza buna mesela?

baya güzel bu, böyle bir şey de olur ama sağlam tork var bu motorda. dikkat etmek lazım
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-sahibinden-2012-kapali-garaj-2900-km-161215633/detay

monster çok tatlı. bu da çok temiz. bir baksanıza buna mesela?

Bu temiz baya güzele benziyor tabi gidip görmek lazım yalnız adanada bu motor onu gördün mü :)
Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama adanaya uzaksan zor olur getirmen oralardan tecrübesiz, ha ben olsam gider alır gelirdim keyifli de bir yol olurdu ama yorucu olur ve tecrübesiz çok sakat iş, sen yaşadığın şehirde bak ama bu ve bunun ayarında monster iyidir. Kırmızı şase siyah mat renk olursa da tadından yenmez :)
Sosyal ağlarda paylaş

sipeyskeyk said:

Evet abi şuanki seviyeme göre çok güçlü geldi, korktum.

Bilmiyorum çünkü, bir anlık gaz ile mefta olmayalım.

FZ6 yürür gibi. 2008-2009.

Fz6dan daha zor değildir 696. Torku fazla da, senin de elin alışır gaz kolunun ayarına 1-2 günde merak etme. Zaten her motorun alışma süreci vardır. Yani fz6 alacağına monster 696 al bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Dostum uzun yol yapacaksan monster 696 işte kaç kere diycez daha. Senin yapman gereken artık ne marka model alayım diye düşünmek değil 696'nın temizini ve uygun fiyatlısını nereden bulurum diye düşünmek. İlk zamanlar çok dikkatli kullan tabi, hatta alışınca da dikkati elden bırakma ve ehliyetini ilk fırsatta al.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

sipeyskeyk said:

Bir de 2 kişi gezeceğim yani, KTM ile zor o iş.

Gidip maxi scooter alayım amk.

Ha bu konuda da 2000-3000 km yol yapmadan arkana artçı alma bence, tavsiye etmem.
Tabi tabi kesinlikle almam, kendimi güvende hissetmeden. Amaç olarak söyledim bunu. Kullanım şeklim o olacak yani, haftasonu bas oraya buraya git kız arkadaşla. Bu.
Sosyal ağlarda paylaş

Spiegel said:

Dostum uzun yol yapacaksan monster 696 işte kaç kere diycez daha. Senin yapman gereken artık ne marka model alayım diye düşünmek değil 696'nın temizini ve uygun fiyatlısını nereden bulurum diye düşünmek. İlk zamanlar çok dikkatli kullan tabi, hatta alışınca da dikkati elden bırakma ve ehliyetini ilk fırsatta al.
Ehliyetim var. 10 yıldır da motor kullanıyorum.

Ama vespa :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...