Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fazla G-Mail invite ı olan? :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
s1x0ms sana gönderdim.

voyvoda sana da göndereceğim ama mail'ini doğru yazdığından emin misin ? volvoda 48 mi voyvoda48 mi buradaki nick'in gibi ?
Mesaj tarihi:
Sana da gönderdim ZoraX...

P.S: Hiç invite'ım kalmadı...

Edit: Ben her invite gönderişimde ona gönderdiğim mesajtan bi tane bana da geliyor. Hem de aynısından...
Örnek
--------
XXXX Umut Incekas has invited you to open a Google mail account.. Şeklinde başlıkla gönderdiğim mesajın aynısı...

Acaba normal mi bu yoksa hata mı oluyor ?

[Bu mesaj kfg tarafından 21 Aralık 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
10 adet invite hakkim birikmis, isteyen olursa durtsun yeter. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:
invite hakkı sonradan nasıl geliyor?
yani bende 6 tane mi 5 miydi neydi işte açtığımda, onları harcadım ama artmadı sonradan, bir şeyler yapmamız mı lazım başkalarını invite etmenin haricinde ?
^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Mesaj tarihi:
ya gerçekten güvenebilir miyiz gmail'e? google yapmış iyi güzel de güvenlik açığı falan yok mu yani bunun? gözümüz kapalı illa gmail peşinde koşmak doğru mu? yoksa paranoya mı bende ki?[signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak.
Mesaj tarihi:
tayfuncum yolladı mbi tane[signature][hline]Fire is the universal language
Edit: Oha yolladım ve gmail ım açılmıyor?

[Bu mesaj LethE tarafından 28 Aralık 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bana yollasana

[email protected]

:lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
  • Yeni Oluştur...