Akse Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 said: kermit_frog, 16 Aralık 2004 19:06 tarihinde demiş ki: akse sana yolladım çok teşekkürler[signature][hline]Akse Xanadu Retired Doctor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Banada banada =D Yollayabilecek varsa ; [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
voyvoda Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 arkadaslar banada gonderebılırmısınız rica etsem [email protected] bıde linkleri verirsenız cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 s1x0ms sana gönderdim. voyvoda sana da göndereceğim ama mail'ini doğru yazdığından emin misin ? volvoda 48 mi voyvoda48 mi buradaki nick'in gibi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZoraX Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 banada invite gönderirseniz sevinirim [email protected] [Bu mesaj ZoraX tarafından 21 Aralık 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Sana da gönderdim ZoraX... P.S: Hiç invite'ım kalmadı... Edit: Ben her invite gönderişimde ona gönderdiğim mesajtan bi tane bana da geliyor. Hem de aynısından... Örnek -------- XXXX Umut Incekas has invited you to open a Google mail account.. Şeklinde başlıkla gönderdiğim mesajın aynısı... Acaba normal mi bu yoksa hata mı oluyor ? [Bu mesaj kfg tarafından 21 Aralık 2004 21:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 [email protected] çağıran olursa sevinirim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 10 adet invite hakkim birikmis, isteyen olursa durtsun yeter. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 invite hakkı sonradan nasıl geliyor? yani bende 6 tane mi 5 miydi neydi işte açtığımda, onları harcadım ama artmadı sonradan, bir şeyler yapmamız mı lazım başkalarını invite etmenin haricinde ? ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 maili kullandikca daha fazla geliyor sanirim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 5 kişiye invite gönderebilirim.öm atınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ya gerçekten güvenebilir miyiz gmail'e? google yapmış iyi güzel de güvenlik açığı falan yok mu yani bunun? gözümüz kapalı illa gmail peşinde koşmak doğru mu? yoksa paranoya mı bende ki?[signature][hline]math loobie'si, en azından seneye noob olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 up! [Bu mesaj zaidral tarafından 27 Aralık 2004 03:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 [email protected] eğer mümkünse bi invita da buraya rica edebilirmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaptainBlack Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2004 eger varsa ben de bi tane invite rica edecem. tesekkürler. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Attım son 2ye.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 fazladan invite hakkınız varsa gonderirseniz sevinirim [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tayfuncum yolladı mbi tane[signature][hline]Fire is the universal language Edit: Oha yolladım ve gmail ım açılmıyor? [Bu mesaj LethE tarafından 28 Aralık 2004 22:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Melkor Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 halen ihtiyaci olan varsa yazsin, 4 tane bende var $uan..[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2004 bu arada $ole bi$i var bu invite'lar her dakka yine artiyo.. gecen 2 vardi.. yine 6 oldu, 2 daha gonderdim 4 kaldi.. olaya bak be :)[signature][hline]a.k.a Drunken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inspector_neo Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2004 slm kardes banada 'nv'te yollarmisin tskler [email protected] gmail icin tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 6 tane invitem var isteyene itina ile yollanir[signature][hline]Paranormal Activity Termination and Investigation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bana yollasana [email protected] :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bende alabilirmiyim bir invite [email protected] teşekkrler[signature][hline]Knowledge is power Power corrupts Study hard, be evil. Thraine,Fallen,Loren Numeherui Numeherui Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar