huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 intel(r) 82801eb usb2 enhanced host controller-24dd windows bu donanim aygit surucusunu baslatamıyor(kod 37) diye bir hata aliyorum . suruculeri guncellemeyi denedim windows kendi ayarlarini kullanmaya devam edecek diyor . ne yaptiysam aygiti devreye sokamadim . ppc ile baglanti kuramiyorum ve sanirim sorunun kaynagi bu . donanim sorunlari uzerine bildiginiz bir forum varsa onun adresini versenizde olur . ya bu sorun halolacak ya da kendimi asagi atacam o kadar acik. deli oldum artik .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 windows xp ise service pack ler kurulu olduğundan emin ol.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sp disinda butun yamalar var sp genede gerekli dersen cekeyim . bitsin artik bu izdirap[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 31 Aralık 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 anakart driver cd si icindeki butun driver'larini tam olarak kur.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 kuramiyorum iste . windows mevcut ayarlarla devam edecek diyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hayda.. peki formatlayip denedinmi direk kurmayi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 formata niyetim olsa sormam zaten basarim direkt . sorun format atmadan sorunu cozmede ama niyeti bozdum ben . 2 gun daha muhlet serefsiz usb host controller a sonra atacam formati .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 AAAaaappp[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 intel.com'a giriyorsun driver bölümünde chipset identifier indir, chipsetini öğrendikten sonra chipset driverını indir kur hepsi düzelecek :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 gerekli guncellemeyi yapmaya calisirken bu seferde usbehci.sys bulunamiyor diye bir hata verdi . google da ufak bir arama yaptim cok genel bir problemmis . usb 2.0 aygitlarda karsilasilan bir sorun . 19k lik bir dosya icin 10 euro isteyen serefsiz sitelere aldiris etmeden aramalarima devam ettim sonunda microsoft un sitesinde usb 2.0 la ilgili problemi gideren bir yama buldum . bu arada sanirim ms sonunda kayitli olmayan kullanicilara destek vermeyi kesmis . cd key hatasi aldim . 1-2 yere telefon acip gerekli key i aldim kayit oldum dosyayi cektim ve sorun hala devam ediyor . sevgili bill senin ben anani ..........[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.