huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 intel(r) 82801eb usb2 enhanced host controller-24dd windows bu donanim aygit surucusunu baslatamıyor(kod 37) diye bir hata aliyorum . suruculeri guncellemeyi denedim windows kendi ayarlarini kullanmaya devam edecek diyor . ne yaptiysam aygiti devreye sokamadim . ppc ile baglanti kuramiyorum ve sanirim sorunun kaynagi bu . donanim sorunlari uzerine bildiginiz bir forum varsa onun adresini versenizde olur . ya bu sorun halolacak ya da kendimi asagi atacam o kadar acik. deli oldum artik .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 windows xp ise service pack ler kurulu olduğundan emin ol.[signature][hline]Hatalıysam cep telefonuna hata yazıp bir boşluk bırak 9999'a gönder Hatasız Kul Olmaz melodisi cebinize gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 sp disinda butun yamalar var sp genede gerekli dersen cekeyim . bitsin artik bu izdirap[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . [Bu mesaj huun tarafından 31 Aralık 2004 16:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 anakart driver cd si icindeki butun driver'larini tam olarak kur.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 kuramiyorum iste . windows mevcut ayarlarla devam edecek diyor .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hayda.. peki formatlayip denedinmi direk kurmayi?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 formata niyetim olsa sormam zaten basarim direkt . sorun format atmadan sorunu cozmede ama niyeti bozdum ben . 2 gun daha muhlet serefsiz usb host controller a sonra atacam formati .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 AAAaaappp[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 intel.com'a giriyorsun driver bölümünde chipset identifier indir, chipsetini öğrendikten sonra chipset driverını indir kur hepsi düzelecek :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Fıstık [PatiPet Resimler] / The Willow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 gerekli guncellemeyi yapmaya calisirken bu seferde usbehci.sys bulunamiyor diye bir hata verdi . google da ufak bir arama yaptim cok genel bir problemmis . usb 2.0 aygitlarda karsilasilan bir sorun . 19k lik bir dosya icin 10 euro isteyen serefsiz sitelere aldiris etmeden aramalarima devam ettim sonunda microsoft un sitesinde usb 2.0 la ilgili problemi gideren bir yama buldum . bu arada sanirim ms sonunda kayitli olmayan kullanicilara destek vermeyi kesmis . cd key hatasi aldim . 1-2 yere telefon acip gerekli key i aldim kayit oldum dosyayi cektim ve sorun hala devam ediyor . sevgili bill senin ben anani ..........[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar