Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bende kart iptali talep edilmemişti. ilginçmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 uğraştırmazlar yatar 1 haftaya paran sana 1 iş oluyorsa onlara 3 iş oluyor öyle düşün. eticarette en sikko iş iadelerle uğraşmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ya ben charge back istedim bana gidin firmayla aranızda halledin biz karışmayız demişlerdi ondan sordum bundan sonra emdikleri sütü burnundan getiririm o bankacıların o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 bingildak said: uğraştırmazlar yatar 1 haftaya paran sana 1 iş oluyorsa onlara 3 iş oluyor öyle düşün. eticarette en sikko iş iadelerle uğraşmak. tabii canım o tarz iade prosedürleri çok oluodur standart hallolur yani. onunla da uğraştıracak değiller artık. daha fatura kesilip teslim edilmiş bile değildi ürün sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Ashes2ashes said: ya ben charge back istedim bana gidin firmayla aranızda halledin biz karışmayız demişlerdi ondan sordum bundan sonra emdikleri sütü burnundan getiririm o bankacıların o zaman kim onu diyen ya? dur ben bizdekilere sormaya çalışim bi edit: evet abi. yurt içi ve dışı visa master ve amex ler için u.arası chargeback kuralları geçerli. ve bkm ile bağlantılı işliyor. dedim ki "bankadan bankaya değişir mi?" olmaz öyle şey dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ya 444 lü salak operatör işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 sen direk chargeback biriminin faksını ve telefonunu istiyorum de. oraya dilekçeni faksla. tel vermeyebilirler gerçi ama faksla sen direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 şimdi yurt içi alışveriş yaptık saçma sapan bi firmaya denk geldik direk çakabiliyoruz diimi charge back i bu birimin türkçe adı var mı bide malum tr bura şarj bek ne la demesinler bize teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 geri odeme birimi dersin..faturalandirmaya muhasebeye filan gonderirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 valla birim direk "chargeback" diye geçio =) rica ederim. hatta garanti ise, faks numarası şu; "0212 657 21 10" (daha önce benim işim oraya düştüydü de) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ashes2ashes Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 ebay den zamanında scam yedim ,1000 dolar civarıydı paypal ebay garanti üçgeninde 6 ay mail telefon süründüm paramı %70 ini falan kurtardıktan sonra garantiyle yollarımız ayırdık nalet olsun o bankaya ya aldığımın da yarısı telefon parasına gitmiştir rahat o zaman 444 lü no lar paralıydı falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 geçmiş olsun. bu sefer halledersin umarım sorunsuz. ben garanti hesabımda "bekleyen işlem" ve "dönem içi işlem" aynı tutarı steam için çekilmiş görünce çift çekim sanıp chargeback yaptım. halbuki izi kalıomuş belli süre sadece "bekleyen" kısmında. tabii esas alışveriş iptal edilmiş oldu, steam de "credit card fraud" diye accountu kapattı lksadjas 1 ay da ben uğraştıydım geri açtırmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 toggie said: DA2019 said: toggie said: Gencler yazdık iste amazon'dan hızlı kargo ile hem daha ucuz, hem acx 2.0, hem de daha cabuk alıyorsunuz. cuma gunu kargolanan urun carsamba elime gecti. taksit yapacam derdiniz yoksa tatava yapmayın basın gecin. Bu mu? http://www.amazon.com/gp/product/B00NVODXR4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1 İstanbul'a gönderilmiyor diyor. :( Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Su an amazon'un kendi stogunda yok sanırım 3rd party seller linki gelmis. Amazon'un kendi sattıgı urun geliyor Turkiye'ye. Zaten 3rd party'den almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2014 DA2019 said: İstanbul'a gönderilmiyor diyor. :( Sorry, this item can't be shipped to your selected address. Learn more. You may either change the shipping address or delete the item from your order. inventus da asus stokda şu an, evga acx2.0 da 14.11 de girecek. fiyatlarına bir bak evga da ön siparişte şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar