paramecium Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Selam, DSG'nin şikayetleri sebebiyle VW revizyonlar sıraladı ve güncel modellerde şikayetler ciddi oranda azaldı diye duymuştum. Renault'un EDC'si daha yeni sayılır. Bununla ilgili şikayet, sorun ve Renault'un çözüm yaklaşımları hakkında bilgisi olan? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Arkadaşımın Fluence'inde bir vites düşürme sırasında "garç" diye bir ses geliyordu, garantiden değiştirildi. Sanırım 17 bin TL civarı bir parçaymış. Benim Fluence'de bir problem yok şanzımanından çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Selam, Seninki de EDC yani... Doğuş gibi yaparlar mı garanti sonrası acaba : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Bir arkadaşımın Fluence'i 40 bin küsür kilometrede şanzıman arızası verdi, toptan şanzımanı değiştirdiler garantiden diye hatırlıyorum. Dedemin Fluence'i 10 bin kilometreyi henüz doldurmuşken vitese geçmeme sıkıntısı yaratmaya başladı (N'de takılı kalıyormuş), bir şeyler yaptılar garantiden tamir ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2014 EDC bendeki de evet. Doğuş'tan kastın, garanti sonrası iyi niyet garantisi kapsamında tamir edilmesiyse; umarım yaparlar :) Renault'da henüz EDC ile ilgili garanti sonrası şikayet yaşanan bir olay duymadığım için yorum yapamadım ama orta sınıf bir marka olduğu için pek güven vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Selam, Üreticisi Getrag ve Ford'un powershift'i ile aynı. DSG hidrolik kontrol ünitesi kullanırken bunlar elektrikli kullanıyormuş. Aslında EDC başka modellerde de kullanılan bir şanzıman, DSG gibi VW patentli bir ürün değil. Belki bundan dolayı avantajlı olabilir : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar