paranoya Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bildiğiniz free olan samurai emp shard varmı bide aos ile arasındaki farlkı nasıl anlıycam gatewayde samurai emp yazıyo aous un aynısı Emule dan çektim istiyen çeksin (söyliyim dedim)
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 şu anda runuo nun samurai empire desteği yok fakat loredorda senin istediğin gibi birşey var. Nemedia'yı da deneyebilirsin.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Runuonun Se destegi yok ama loredorda var da ne demek loredor Runuo emulatorunu kullanmıormu?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Neron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 harbi ya o nasıl oluo :D[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
Apache Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 loredor sonradan eklenmis manual scpler kullaniyor.runuo su andaki haliyle se yi desteklemiyor.[signature][hline]shinsetsu desu..
Öne çıkan mesajlar