pulkas Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Late 2013 mac book pro için harici monitör* aldım.Hdmi ile monitörü bağlayınca rezalet bulanık bir görüntü çıktı ortaya.Biraz araştırdım aşağıdaki linki** buldum.Uygulama başarılı.Bulanık görüntüden kurtuldum.Benzeri sıkıntı yaşayanlar için hdmi to dvi adaprtör almadan önce denenmesi lazım. Monitörde 1 tane ölü pixel var.Stuck pixel de olabilir tabi.Bazı renklerde görünüyo bazı renklerde görünmüyo. İade koşullarını araştırdım.1 pixel için iade olayı olmuyomuş (internetten aldım ürünü memnuniyetsizlik kartını kullanıp iade edebilirmiyim diye sordum ama onu yapmıyolarmış***).HP'nin servisi arayıp konu hakkında kesin bilgi edinmeye çalışıcam.Şimdilik iade etme seçeneği pek mümkün gibi durmuyor. Bu ölü/stuck pixelleri diriltmenin yolları var internette.Kullanıp başarılı olan var mı?Bununla ilgili bir öneriniz var mı? *hp pavilion 23xi ** http://www.ireckon.net/2013/03/force-rgb-mode-in-mac-os-x-to-fix-the-picture-quality-of-an-external-monitor/ ***Eksen bilgisayar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Ne demek yapmiyorlarmis? Yasal yukumlulukleri degil miydi bu onlarin en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 iade hakkın yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 bozuk pikseller sayisina bagli olarak sayilmiyor hatadan genelde, maalesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Ya bu uzaktan kullanıcı sözleşmesi teranesinde var diyo aslında ama peşine düşmemeye karar verdim.Odak noktasında değil ölü piksel gene ortalara doğru ama hiç dikkat çekmiyor.Varlığı can sıkıcı sonuçta ama zamanla alışıcaz artık. O değilde bu mac book proya hdmiden monitör bağlanmıyo galiba.O nasıl bi font renderdır arkadaş.Heder etti tüm sistemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar