karabocek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Arkadaslar su anda bi olay oldu ve paticik.com da bunu koyacak bi kategori yok hernese I harfine küçükken bas1nca 1 olarak ç1k1yor ve $ yani s den sonra gelen harfe bas1nca _ olarak çikio ve yumusak g ye de bas1nca hiçbisey cikmio napcam ben nasi düzeltirim bunu ?[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 donanım & yazılıma girer herhalde bu konu. nedenini anlayamadım ben. niye öyle yapıyokine.[signature][hline]Hiçbirimiz beklemedik doğmayı... Doğduğumuzdan beri beklediğimiz, ÖLMEK... icq ¦ msn ¦ mail You want the greatest thing The greatest thing since bread came sliced You've got it all you've got it sized Like a friday fashion show Teenager cruising in the corner Trying to look like you don't try
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Daha önce açılmıştı, arama yapabilirsin ;) Sanırım iyi bir spyware silme programıyla halloluyodu sorun...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya allahini seversen sana nerye girer diye sormadim madem bilmion nie cvp ation nese asiri tepki gosterdim galiba da donanim yazilimla ne alakasi var..?[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Klavye ayarlarından türkçe'yi seç , bazen kafasına göre değiştiriyo o ayarı düzelebilir . Evet Donanım yazılıma giriyor edit : Donanımla klavyenin alakası yoksa hiçbirşeyin hiçbişeyle ilgisi yoktur demektir. Bilgisayarla ilgili genel sorunlar Donanım&Yazılım da tartışılıyor[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız. [Bu mesaj HerenIstiaron tarafından 02 Ocak 2005 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 evet aç1lm1_ tamam ordan yararlanirim bunu gosterimden kaldiralim lutfen saolun..[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
BioHazarD Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bende bazen klavye halflife yazı stili oluyo yani half lifeda yazı yazarken farklı tuşları varya biraz onlar oluyo nedeni bilmiyorum klavyeye hayvani şekilde her tuşa falan basınca düzeliyo bu nasıl olur/düzeltilir[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: HerenIstiaron, 02 Ocak 2005 20:11 tarihinde demiş ki: Klavye ayarlarından türkçe'yi seç , bazen kafasına göre değiştiriyo o ayarı düzelebilir . Evet Donanım yazılıma giriyor edit : Donanımla klavyenin alakası yoksa hiçbirşeyin hiçbişeyle ilgisi yoktur demektir. Bilgisayarla ilgili genel sorunlar Donanım&Yazılım da tartışılıyor oda farkl1 bi bakis acisi :)[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
karabocek Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 oh bea şşşşşşşşş ğğğğğğğğğğğğ üüüüüüüüüüü :D[signature][hline]Vicdanının sesini dinle bak ne diyor,senin için bir can,bir can ölüyor... [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Öne çıkan mesajlar