paramecium Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Selam, Fabrikasyon boyayı sadece boya olarak düşünme; [list] [*]Boya öncesi temizlik banyosu süper yapılıyor [*]Boya öncesi ve sonrası tüm işlemler temiz ve tozsuz ortamda yapılıyor. [*]Tüm gövde aynı anda hassas şekilde boyandığı için bölgesel farklılıklar oluşmuyor [*]Vernik zamanlaması tam zamanında yapılıyor [*]Boyada akma falan olmuyor ve ortam tozsuz olduğundan micro gözler oluşmuyor. [*]Tüm bunlar mükemmel astarlama sonrası yapılıyor. [*] İzolasyonu düzgün fırınlarda kürlenme gayet kontrollü yapılıyor. [/list] Bu işlemleri düzgün yapan servis yok :) Hadi geçtim; kazalı bir aracın var diyelim ve şaseye/kaportaya rütuş yapıldı kaynak ile veya punta ile çektirme falan. Isı gören noktaların arka kısımlarının fırçalanması ve akabinde yüzey temizliği sonrası güzelce boyanması gerek. Çoğu servis kör nokta olduğu için sallar. Kaynak bölgesi iyi temizlenmezse boya uzun ömürlü olmaz. Arka çamurluk gibi noktalarda kesip parça alıştırma çok yapılır. Macun ile güzelce kapatıp basarlar boyayı. Peki o arka taraftaki yanan bölge? Öyle işte :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Fistan said: koruyucu cilasını attırmazsan gelir forumlara ağlarsın böyle işte Yeni boyanmış parçalara uygulama yapmak için çeşitli süreler var? @paramecium, foto atarım abi akşam çekebilirsem. Bu araçla başımıza gelmeyen kalmadı ya, cılkı çıktı işin. Servis problemi çok yaşamadık da kazadan hasardan kurtulmadı araba sfdgsf. 12 yıl kullandığımız bi önceki araçla 1 yıllık araç kadar hasar görmedik totalde =/ Geçen gün de seçim mitinginin arasında aynalar çarpıştı, aynanın dönmesini sağlayan alüminyum parçanın vida kulakları kırıldı. Doğuşa versem 1 hafta arabasız kalıcaz, parçayı arayıp getirtsem 2 gün aynasız olmaz diye aradım bizim tornacıyı, alüminyum kaynağıyla doldurtup düzeltip taktım. Bide aynayı sökmek için kapı kaplaması fln sökülüyor,, VW servisi açacak kadar bilgi birikimim var şu an, şu konudan da boya ile ilgili bilgileri alırsam direk krediyi çekip açıyorum özel servisi sdf. Ama boya hasarlarına çok kıl olurum, gözüm gördükçe sinir oluyorum ya. Basınçlı su vurdukça boya atmasa ordan kabuk kabuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 hemen yapıcan süre var hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 ulan ev firininda bile 400 derece var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 250C eğlence banı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 SeaGle said: Ki çamurlukların ikisinde de darbe vardı. Düzeltmesi için çıkarması gerekiyor kesin. darbeli parçaya servisinde düzeltme uygulanıyor mu ya yeni parçayı geçiriyorlar diye biliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2014 Geçti artık o işler, eksperler o kadar baskı yapıyor ki utanmasalar düzeltmeden boyayıp verecekler. Eskiden nasılsa sigorta/kasko ödüyor diye hemen parça değiştiriyorlardı ama artık yaptırmıyor eksperler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 paramecium said: Selam, Görsel paylaşır mısın? Saygılar. https://dl.dropboxusercontent.com/u/18366514/20140412_195808.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Selam, Kabaran -veya deforme olan yerler diyelim- sizin kuş pisliğini beklettiğiniz süreçte gerçekleşen bozulma. Ama oradaki gri üçgeni,msi alanı tam çözemedim, alt sac mı gözüküyor? Boya o kadar bozulamaz. Dökülme varsa boyanın alt temizliği kötü demektir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 baykusa benziyo leke kus sanat yapmis orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 paramecium said: Selam, Kabaran -veya deforme olan yerler diyelim- sizin kuş pisliğini beklettiğiniz süreçte gerçekleşen bozulma. Ama oradaki gri üçgeni,msi alanı tam çözemedim, alt sac mı gözüküyor? Boya o kadar bozulamaz. Dökülme varsa boyanın alt temizliği kötü demektir. Saygılar. Orda kabaran parça kalktı. Astar o kısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2014 Selam, Eğer astar gözüküyorsa boya kusurlu. Kuşun pisliği vernik ve boya katmanında görsel bozulma yaratır. Boyanın astardan ayrılmasını sağlayamaz; en azından bu kadar kısa sürede :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 kuş değil başka birşey sıçmış senin araca seagle. veya sulu sıçmış. nasıl yayılmış lan okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Marti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 o kadar kusur kadı kızında da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Selam, Kızına pisleyen kuşu kadı ne yapmaz ki! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar