tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 slm arkadaşlar Dragon tame ledim ama rengi normal dragon gibi bu dragonun üzerine zırh filanmı geçirilip beyaz oluyor yoksa white wrym mı tamelemek gerekiyor. Bu üzerlerinde beyaz renk zırhsa dragonu bu zırhlamı skill kastırsam iyi olur yoksa bu haliylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bildim kadarıyla o hayvanın rengi ole buzlarda yaşadı ıcın kardeş sen nasıl kasdın bu tame ı bole ben kasamadım daha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tadrenal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 söyleseydin beklerdim seni :) forumlarda arama yaptım ama sonuç yok[signature][hline]Ne konuşduğunu bilmeyen dostu ; Ne konuşacağını bilen düşmana tercih ederim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bı 50 oldu dh yenı teach leyım ksadım şuan necroyu once 110 lıcam 107.2 oldu az kaldı 110 olsun lag da var yaw bole zore oluo tame kasmak kafeden oynaycam bıraz eskıden berı gıım bı kafe şımdıe kadar şıfre olayı calındı duyulmadı ınsalag bıızım başımıza gelmez D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 WW ice dungoenda olan beyaz bir dragon yani sonradan olmuyor.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 abı ben 200 250 pıng tame edme şansım varmı bu hayvancı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 peacemaking kasarsan çok kolay tame edersin:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
facundo Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 abı peace yok :P necro koyduk yerıne şuan necro 110 oldu ssda 105 : bu safada sılmem akılıcad olmaz :D hem ole koly tame edersek guzel tarafı nerde bu işin necroyuda secdım olulerden bişey canlandırmak zevk lı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar