dogangoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İşte öğrenci evi olup da, ders çalışacağım diye bir araya gelen insanların yaptıklarından bir örnek.. Photoshoped by me. [spo1=BandofBrothers][/spo][signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar ![Bu mesaj dogangoko tarafından 02 Ocak 2005 00:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sen songoko yu tanıyomusun ?[signature][hline]öttürürüm
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ehehe gece gece sıkılmıştım güzel muhabbetmiş herifler kendilerine göre :) daha ne öğrenci evleri var bi görsen... :D bide url i [ img ] [ /img ] tagları içine koy pat çıksın [signature][hline]i love this game! youth only zone!
dogangoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hayır, bu nik benim adım ve soyadımdan oluşuyor aslında mykil nikini kullanırım.[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben en soldaki arkada$ın bornoz,içindeki gömlegin dügmeleri ve terliklere takıldım valla =)
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 featuring de 4 isim var ama resimde 5 kişisiniz..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
dogangoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Fistan, 02 Ocak 2005 00:40 tarihinde demiş ki: ehehe gece gece sıkılmıştım güzel muhabbetmiş herifler kendilerine göre :) daha ne öğrenci evleri var bi görsen... :D bide url i [ img ] [ /img ] tagları içine koy pat çıksın Pat diye çıkmasın diye öyle koydum zaten ya, görmek isteyen olur, istemeyen olur diyerekten.. eyw.[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bornozlu tip ne arıo orda yaw duşa mı gircek
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 rezalet :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
dogangoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Blizzard_IcedEye, 02 Ocak 2005 00:43 tarihinde demiş ki: featuring de 4 isim var ama resimde 5 kişisiniz.. 5 isim var abi saz çalan arkadaş çağlar, ben gökhan.[signature][hline]Geyyik.com "Boş vakit geçirgeci" İmzaya reklam alıyorum arkadaşlar !
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kurtlar Vadisi Edition süper :D[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 e saat 1 e doru gelince gözler kayıyo tabi..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ögrenci evinde 5 kişi iseniz zor çalışılır :) 3 en fazla olması gereken bence 4 te direk okey kagıt olayına kaçaılır:)[signature][hline]:))) !!! ........................
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben hatırlıyorum matrix filminden cıkmıstık evde siyah olan ne giysi varsa giyip salak salak seyler yapıoduk :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Bence ogrencı ewınde ders calısmak ıcın once hakkaten calıskan ınsanlar bulmak gerekır 1 tane bıle askıya adam olursa ders mers olmaz :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 biz 7 kişi fizik çalışmak için öğrenci evinde toplandık. nargile duman altı oldu , 1.5ta başladık ramazan davulcusu gelmişti bitti çalışma aeuha[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Öne çıkan mesajlar