Dynun Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Beyler şehriniz bug'lı ya. Benim şimdi haftasonu için diyarbakıra gitmem lazım. İşten eve 7'de gelirim. 9daki hızlı trene biliyorum 10.30'da ordayım. Akşam 10'dan sonra havaş yok galiba? Nasıl ulaşıcam ben şimdi istasyondan Esenboğaya eşşek kadar yol. Biz kasabalıyız büyük geliyo bize şeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 abi belirli güzergahlardan otobüs var diye biliyorum havaşa alternatif olarak sürekli çalışan http://www.ego.gov.tr/inc/newsread.asp?ID=3662 ahanda buldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 10'dan sonra hayat duruyor Ankara'da. Buyuk baskanizim cocuklarimiz sokakta dolasmasin, erkenden eve donsun diye yapiyor bunu, bizim icin. Gece iki'de filan ucaktan inince Esenboga'da otobus oluyor bu arada, ama sehirde var mi bilmiyorum hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 11 e kadar araba bulursun her yöne dikmen çankaya tarafları biraz daha fazla gibi 11.30 gibi falan dolmuş bulursun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 he birde esenboğa taraflarına giden taşıtlar var çubuk,akyurt falan var güzargahları hep esenboğadan geçiyor ama port ta kadar girmez haberin olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 metro yapılcaktı oraya biraz geziktir istersen seyehati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar