Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Evet arkadaşlar ben bir beste yaptım ve bunu bilgisayarda çalmak istiyorum. Grubum var ama direk hücum kayıt veya kanal kayıt yapmak istemiyoruz. Sizden ricalarım şunlar : Davul çalabileceğim bir program ( gerçeğe yakın olsun ) ve diğer enstrümanları çalabileceğim program. Gitarı bilgisayara nasıl aktaracam ? Ve bütün bunları nasıl birleştirecem. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 Msn: [email protected] José Sanchezs wants brain Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 vardi bilgisayarda muzikle ugrasan arkadaslar ordan duyduklarimi aktarim . cakewalk ve qbase diye programlar var onlar kullaniyordu . kulaktan dolma bilgi bu kadar oluyor iste :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 acid diye bir program var[signature][hline]Lathor Wyrm :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 fruity loops iyidir, güzeldir. gitar şeylerinide aktarabilirsin sanırım onda[signature][hline]beş hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.