Angelotti Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Evet arkadaşlar ben bir beste yaptım ve bunu bilgisayarda çalmak istiyorum. Grubum var ama direk hücum kayıt veya kanal kayıt yapmak istemiyoruz. Sizden ricalarım şunlar : Davul çalabileceğim bir program ( gerçeğe yakın olsun ) ve diğer enstrümanları çalabileceğim program. Gitarı bilgisayara nasıl aktaracam ? Ve bütün bunları nasıl birleştirecem. Yardım ederseniz çok mutlu olurum.[signature][hline]Am i Loco ? Icq:161010949 Msn: [email protected] José Sanchezs wants brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 vardi bilgisayarda muzikle ugrasan arkadaslar ordan duyduklarimi aktarim . cakewalk ve qbase diye programlar var onlar kullaniyordu . kulaktan dolma bilgi bu kadar oluyor iste :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 acid diye bir program var[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 fruity loops iyidir, güzeldir. gitar şeylerinide aktarabilirsin sanırım onda[signature][hline]beş hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar