thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Oyunda daha rahat birbirimizi bulabilmemiz için yazalım. Nick : Xtre ID : @xtre Alliance : Daggerfall Oyunda trader/merchant guildleri şimdiden parsellemeye çalışıyorlar bizde kendi aramızda bir tane kursak hiç değilse house cutlar kendi aramızda bölünür. PS:Oyunda 5 ayrı guilde üye olunabiliyor. Farklı Alliancelardan aynı guilde üye olunabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @doralen Alliance: Daggerfall Covenant her daim mazlumun yanındayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 @Scalanova Nexus Raiders (guild) Ebonheart guilde girebilir isteyen. guild chat ve ses serverinde muhabbet oncelikli asosyal guild. ne hardcore ne softcore.. oyle levelleyip kufurlesiyoruz. bir sey beklemeyin guildden ve icindekilerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @Killmore83 Alliance: Daggerfall Convenant Guild: Birthright (Imperial) Irk: Imperial Sınıf: Dragon Knight (tank) Her türlü zindanınız tanklanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kıng lvl kaçsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 nick: Welkynd (ayleid dilinde skychild demek B)) Templar hybrid healer/dd Dominion -Dawnbreaker campaign (coz Auri-el full of exploiters) ve tabiki master race Altmer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @Satanix Alliance: Daggerfall Convenant Guild: none Irk: Imperial Sınıf: Dragon Knight (hala ne olsam diye düşünüyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @calvaria ebonheart(ama heran dagerfall olabilir) high elf sorcerer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Nick : Natanyal ID : @natanyal Alliance : Ebonhearth Dark Elf Dragonknight'ım, bi sosyal guild kuracağız hybrid orada toplaşırız istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 amacıda bu zaten yakın lvl olsaydın tank dıye cagırıcaktım senı ondan dedım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kaç levelsin ki abi asdf 20 oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 vet rank 2.7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Id: calpay nick: Karayan daggerfall covenant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ciscolog Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Hangi megaserver bu yazan arkadaşlar? EU diye farz ediyorum dünden beri NA->EU yapıcam diye çatladım. Bir de Daggerfall için Wood Elf açmamız beta iken mümkündü ama şuan açamıyorum, yanlış yaptığım bişey mi var acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Kanuni said: @Scalanova Nexus Raiders (guild) Ebonheart guilde girebilir isteyen. guild chat ve ses serverinde muhabbet oncelikli asosyal guild. ne hardcore ne softcore.. oyle levelleyip kufurlesiyoruz. bir sey beklemeyin guildden ve icindekilerden :D Aynisindan, @Gladmir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2014 Id: @ozbora Nick: Yevaud Daggerfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Id: @mosqui1 Daggerfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 @treviz ahauah oynamıyorum ama oyun bereketli çıktı hala 14 gün subs var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar