thewolfram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Oyunda daha rahat birbirimizi bulabilmemiz için yazalım. Nick : Xtre ID : @xtre Alliance : Daggerfall Oyunda trader/merchant guildleri şimdiden parsellemeye çalışıyorlar bizde kendi aramızda bir tane kursak hiç değilse house cutlar kendi aramızda bölünür. PS:Oyunda 5 ayrı guilde üye olunabiliyor. Farklı Alliancelardan aynı guilde üye olunabiliyor.
Anelor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @doralen Alliance: Daggerfall Covenant her daim mazlumun yanındayız.
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 @Scalanova Nexus Raiders (guild) Ebonheart guilde girebilir isteyen. guild chat ve ses serverinde muhabbet oncelikli asosyal guild. ne hardcore ne softcore.. oyle levelleyip kufurlesiyoruz. bir sey beklemeyin guildden ve icindekilerden :D
KingV Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @Killmore83 Alliance: Daggerfall Convenant Guild: Birthright (Imperial) Irk: Imperial Sınıf: Dragon Knight (tank) Her türlü zindanınız tanklanır.
sadman Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 nick: Welkynd (ayleid dilinde skychild demek B)) Templar hybrid healer/dd Dominion -Dawnbreaker campaign (coz Auri-el full of exploiters) ve tabiki master race Altmer
Admin Virus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Admin Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @Satanix Alliance: Daggerfall Convenant Guild: none Irk: Imperial Sınıf: Dragon Knight (hala ne olsam diye düşünüyor)
calvaria Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 ID: @calvaria ebonheart(ama heran dagerfall olabilir) high elf sorcerer
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Nick : Natanyal ID : @natanyal Alliance : Ebonhearth Dark Elf Dragonknight'ım, bi sosyal guild kuracağız hybrid orada toplaşırız istiyorsanız.
Wolas Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 amacıda bu zaten yakın lvl olsaydın tank dıye cagırıcaktım senı ondan dedım
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 kaç levelsin ki abi asdf 20 oldum ben
Spiegel Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2014 Id: calpay nick: Karayan daggerfall covenant
ciscolog Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Hangi megaserver bu yazan arkadaşlar? EU diye farz ediyorum dünden beri NA->EU yapıcam diye çatladım. Bir de Daggerfall için Wood Elf açmamız beta iken mümkündü ama şuan açamıyorum, yanlış yaptığım bişey mi var acaba?
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 9, 2014 Kanuni said: @Scalanova Nexus Raiders (guild) Ebonheart guilde girebilir isteyen. guild chat ve ses serverinde muhabbet oncelikli asosyal guild. ne hardcore ne softcore.. oyle levelleyip kufurlesiyoruz. bir sey beklemeyin guildden ve icindekilerden :D Aynisindan, @Gladmir
Karag8z Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2014 @treviz ahauah oynamıyorum ama oyun bereketli çıktı hala 14 gün subs var.
Öne çıkan mesajlar