Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sneijder satılsın demedim abi dövmeyin hemen, satılırsa dedim.
herif satılsa yerine alınabilecek muadil oyuncu yok, olanlara da bizim para yetmez, onun yerine ortasahaya gökhanı alıp melo ile tecavüz ikilisi kurarız negzel.yabancı kontenjanını da kanattan yana kullanırız.
Mesaj tarihi:
Yabanci transferlerinde calismalar hizla surerken takimin taktiksel anlayisinda dogrudan etki olacak 2 muthis transfere hazirlaniyoruz.

Gokhan Tore ve Olcan Adin - biri saga biri sola.

simdiden hayirli olsun.
Mesaj tarihi:

yukaridaki tartismayi da tamamlayaici bir haber oldu bu. Sneijder'i tutamayacagini dsunuyor yonetim su an. Ozellikle dunya kupasindan sonra. Bu durumda ihtimallerden biri kadromuzun soyle sekillenmesi (Muslera giderse daha ilginc seyler olur) :

Mesaj tarihi:
balo gelicekse burak gogo yedek kulübesi yerine şınayder oynar.4-2-3-1 şeklinde oynarız işte mis.tek sorun yabancı sınırı.6 oyuncuyu zar zor oynatıyorduk şimdi 5 oldu onu nasıl halledicez :D
Mesaj tarihi:
unity said:

Madcat said:

bu kadroda defans yapan adam yok, fmye yeni baslamis adamlar bile defans oyuncusu koyuyor la.

fm degil bu superlig.

dusun yani fmyi hic futboldan anlamayanlar oynayip defans koyuyor sen superligi bildigini iddaa edip bunu koyuyorsun cok daha aci bir tablo :(
Mesaj tarihi:
Esnaf said:

balo gelicekse burak gogo yedek kulübesi yerine şınayder oynar.4-2-3-1 şeklinde oynarız işte mis.tek sorun yabancı sınırı.6 oyuncuyu zar zor oynatıyorduk şimdi 5 oldu onu nasıl halledicez :D

ALLAHTAN takımın başında futboldan anlayan birileri var.

6 Türk zorunlu kadroda Burak ve Selçuk yedek oturamaz. Gerekirse Burağa özel taktik/diziliş hazırlanır. Neyse burada boş konuşuyoruz. Mancini, terim, lucesku kim olursa olsun ZATEN burağı yedek düşünerek kadro kurgulamaz. tekrar: ALLAHTAN.
Mesaj tarihi:
Madcat said:

unity said:

Madcat said:

bu kadroda defans yapan adam yok, fmye yeni baslamis adamlar bile defans oyuncusu koyuyor la.

fm degil bu superlig.

dusun yani fmyi hic futboldan anlamayanlar oynayip defans koyuyor sen superligi bildigini iddaa edip bunu koyuyorsun cok daha aci bir tablo :(

puhaha bi kac developerin implement ettigi data driven simulasyonla gercek hayat arasinda baglanti kurabilmek paha bicilemez.

git bi oksijen al kardes. buna yakin kadroyla cok mac yaptik biz 4-5 salladigimiz.
Mesaj tarihi:
muslera, veysel semih cecu balta, melo, hajrovic sneijder selcuk, burak drogba

buna benzer kadrolarla oynadik baya. sneijder solda hajrovic/bruma sagda filan. ya da hamit. bu sezondan bahsetmiyorum ben sadece, terim donemini de dahil ediyorum.

neyse abi ben mancini miyim banane sdfs. ben duyumlarimi soyluyorum siz mancini'ye laf edersiniz. ama su kadroya telekomda kasimpasa,besiktasspor filan geldi mi 5 yer doner.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...