Biyik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2014 2011/12 sezonu: 31.hafta 70 puan 39 averaj 2012/13 sezonu: 31.hafat 65 puan 28 averaj 2013/14 sezonu: 31.hafta 56 puan 22 averaj düşüş ortada. sorumlu kimse kim. rakipleri güçsüzdü o yüzden rahat şampiyon oldu yalanına inanmıyorum. gayet de dişli bir takım kurmuştu, sıkı top oynuyordu. ancak görünen o ki ilk yıl yakalanan ivme takip eden sezondan itibaren eriyor.
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 2011 yılında ujfalusi faktörü vardı.bir de elmander ve baros sürekli pres yapan orta sahaya yardıma gelen adamlar olunca melo ve selçuk çok daha rahat sezon geçirmişti.zaten ikiside 10 golün üstüne çıkmıştı. sonra ki sezon burak ın geldiği sezon zaten.devre arasına kadar dahada kötüydük drogba ve şınayder alınmasa o sene şampiyon olamazdık.şuan takımda en büyük sorun burak.bizim akıllılar da sırf selçuk mutlu olsun diye bunla sözleşme yeniledi fatih terim bugünleri gördü kaçtı direk işte.millet hala ft ft diye ağlıyor
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Şu feneri yenip oyuncularını dayak yemişe çevirdik yeter bence bize sadsagdfa, rizeyi yenemeyip şampiyonluk kutlamak ahahah
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 elmander iyiydi ya, ne biçim baskı yapardı.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ExtraJudical said: Şu feneri yenip oyuncularını dayak yemişe çevirdik yeter bence bize sadsagdfa, rizeyi yenemeyip şampiyonluk kutlamak ahahahyeter tabi, küçük bir takım olarak normal bir galibiyetle övünmek.
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 ExtraJudical said: Şu feneri yenip oyuncularını dayak yemişe çevirdik yeter bence bize sadsagdfa, rizeyi yenemeyip şampiyonluk kutlamak ahahah yazık ya.
ExtraJudical Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 bu fenerlilerin kendi başlıgı yok gibi gelip burayı baltalıyorlar
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Geçen sene fenere yenilip orta sahada sevinç yumağı yapmadınız mı yahu ben mi yanlış hatırlıyorum?
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 galatasaray'da ciddi problemler seziyorum. dışarı sızdırılmayan ama özellikle ünal aysal'dan duyulan ciddi bir rahatsızlık var. çirkeflik bakımından değil ama dediğim dediklik, transferler, hocalarla olan ilişkiler bakımından aziz yıldırımcılık oynamaya çalışması liselileri de rahatsız ediyor. önümüzdeki sezonda olası bir başarısızlık uzun süreli bir depresyon ve çöküşü beraberinde getirebilir. yazık olmasın türkiye'nin bu büyük değerine.
fizban Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Darksun said: Geçen sene fenere yenilip orta sahada sevinç yumağı yapmadınız mı yahu ben mi yanlış hatırlıyorum?fark yemeyişlerini kutlamışlardı.
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Biyik said: elmander iyiydi ya, ne biçim baskı yapardı. Sakatlandiktan sonra umut tier olmustu... E yaslandi da tabi
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 fark yemeyişlerinin yemişlerini yemişlerdi.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Masticore said: Biyik said: elmander iyiydi ya, ne biçim baskı yapardı. Sakatlandiktan sonra umut tier olmustu... E yaslandi da tabi gs torres'i alsın.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Madcat said: hangi selçuk la http://www.youtube.com/watch?v=ziZpbNWAcDU Sgsggagsvsg
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 keşke atmasaydı şu golü, adam GSye gol atıyor sonra kontrat uzatıyor, 10 yıldır kurtulamadık neden oyun disiplini çok yüksekmiş??! ondan defans önünde ronaldoya özeniyor her maç
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Bence selcugu fb tv ye roportaj verebilsin diye tutuyolar
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 sostizm said: Burak ELBETTE takımın en iyilerinden biri. Sadece galatasarın değil milli takımında en iyilerinden biri. Aksini düşünenle zaten pek tartışmamak lazım. Hep söylüyorum, milli takımın da Galatasarayın da başına ALLAHTAN futboldan spordan anlayan birileri geliyor da Burak da o çok dalga geçtiğiniz Sabri de formasını alnının akıyla terletiyor yıllardır. Ya sabır. Edit: Şu anda devam eden maçın tek golünü de Burak attı bir de. Taraftara bak. Ben fenerliymişim Burağı seviyorum diye. PEH! milli takımın durumu ortada, sanırsın alman milli takımından bahsediyor
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 abi adam galatasaraylı ve burak'la sabri'yi beğeniyor. Fazla tartışmamak lazım.
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 hatta sizde bir an alabileceğinizi sandınız ama benfica gerçeği yüzünüze çarptı
Cons Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 gidiyordunuuuuz amsterdamaaa
sostizm Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Feamer said: sostizm said: Burak ELBETTE takımın en iyilerinden biri. Sadece galatasarın değil milli takımında en iyilerinden biri. Aksini düşünenle zaten pek tartışmamak lazım. Hep söylüyorum, milli takımın da Galatasarayın da başına ALLAHTAN futboldan spordan anlayan birileri geliyor da Burak da o çok dalga geçtiğiniz Sabri de formasını alnının akıyla terletiyor yıllardır. Ya sabır. Edit: Şu anda devam eden maçın tek golünü de Burak attı bir de. Taraftara bak. Ben fenerliymişim Burağı seviyorum diye. PEH! milli takımın durumu ortada, sanırsın alman milli takımından bahsediyor Türkiye'nin durumu da ortada, sanırsın Almanya'dan bahsediyor. Türkiye --- Almanya Türk futbolu --- Alman futbolu Aradaki fark orantılıdır bence. Buraktan da sürekli Alman milli takımı forveti düzeyi beklemek de haksızlıktır. kapiş?
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 burak iyi bi forvet, son hafta attığı golü her babayiğit forvet atamaz.
Öne çıkan mesajlar