Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2013-2014 Sezonu Genel Tartışma - 7

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2011/12 sezonu: 31.hafta 70 puan 39 averaj
2012/13 sezonu: 31.hafat 65 puan 28 averaj
2013/14 sezonu: 31.hafta 56 puan 22 averaj

düşüş ortada.
sorumlu kimse kim.
rakipleri güçsüzdü o yüzden rahat şampiyon oldu yalanına inanmıyorum.
gayet de dişli bir takım kurmuştu, sıkı top oynuyordu.
ancak görünen o ki ilk yıl yakalanan ivme takip eden sezondan itibaren eriyor.
Mesaj tarihi:
2011 yılında ujfalusi faktörü vardı.bir de elmander ve baros sürekli pres yapan orta sahaya yardıma gelen adamlar olunca melo ve selçuk çok daha rahat sezon geçirmişti.zaten ikiside 10 golün üstüne çıkmıştı.

sonra ki sezon burak ın geldiği sezon zaten.devre arasına kadar dahada kötüydük drogba ve şınayder alınmasa o sene şampiyon olamazdık.şuan takımda en büyük sorun burak.bizim akıllılar da sırf selçuk mutlu olsun diye bunla sözleşme yeniledi

fatih terim bugünleri gördü kaçtı direk işte.millet hala ft ft diye ağlıyor
Mesaj tarihi:
ExtraJudical said:

Şu feneri yenip oyuncularını dayak yemişe çevirdik yeter bence bize sadsagdfa, rizeyi yenemeyip şampiyonluk kutlamak ahahah
yeter tabi, küçük bir takım olarak normal bir galibiyetle övünmek.
Mesaj tarihi:
galatasaray'da ciddi problemler seziyorum.
dışarı sızdırılmayan ama özellikle ünal aysal'dan duyulan ciddi bir rahatsızlık var.
çirkeflik bakımından değil ama dediğim dediklik, transferler, hocalarla olan ilişkiler bakımından aziz yıldırımcılık oynamaya çalışması liselileri de rahatsız ediyor.

önümüzdeki sezonda olası bir başarısızlık uzun süreli bir depresyon ve çöküşü beraberinde getirebilir. yazık olmasın türkiye'nin bu büyük değerine.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

Burak ELBETTE takımın en iyilerinden biri. Sadece galatasarın değil milli takımında en iyilerinden biri.

Aksini düşünenle zaten pek tartışmamak lazım. Hep söylüyorum, milli takımın da Galatasarayın da başına ALLAHTAN futboldan spordan anlayan birileri geliyor da Burak da o çok dalga geçtiğiniz Sabri de formasını alnının akıyla terletiyor yıllardır.

Ya sabır.

Edit: Şu anda devam eden maçın tek golünü de Burak attı bir de. Taraftara bak. Ben fenerliymişim Burağı seviyorum diye. PEH!

milli takımın durumu ortada, sanırsın alman milli takımından bahsediyor
Mesaj tarihi:
Feamer said:

sostizm said:

Burak ELBETTE takımın en iyilerinden biri. Sadece galatasarın değil milli takımında en iyilerinden biri.

Aksini düşünenle zaten pek tartışmamak lazım. Hep söylüyorum, milli takımın da Galatasarayın da başına ALLAHTAN futboldan spordan anlayan birileri geliyor da Burak da o çok dalga geçtiğiniz Sabri de formasını alnının akıyla terletiyor yıllardır.

Ya sabır.

Edit: Şu anda devam eden maçın tek golünü de Burak attı bir de. Taraftara bak. Ben fenerliymişim Burağı seviyorum diye. PEH!

milli takımın durumu ortada, sanırsın alman milli takımından bahsediyor

Türkiye'nin durumu da ortada, sanırsın Almanya'dan bahsediyor.

Türkiye --- Almanya
Türk futbolu --- Alman futbolu

Aradaki fark orantılıdır bence. Buraktan da sürekli Alman milli takımı forveti düzeyi beklemek de haksızlıktır.

kapiş?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...