Esh Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 şanzelize kafeye dönmüş buralar. bu kadrolar ne la
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 gel abi su çok güzel parayla satın alınamayacak kadroyu düşünüp yazıyoruz
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Konuk ekip Kalede bartez geri dörtlüde turam dözali blanc lizarazu Ortada pires döşamp viera ve zidane İleri ikilidede hanri ve preveze tertibiylen sahada olacak
fizban Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 o değil de selçuk asist yapmış ya maçta, kaçırmışız. bayağı iyi istatistik.
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Hakkaten arda vardı Selçuku şutlayıp alalım
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 arda cl finaline gidiyo, gelip napicak.
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 arda formasını gönderir en fazla artık
Rerore Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Size veririz geçen sene alamamıştınız
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 fizban said: Yarisa girmiyorum. 2-3 senedir avrupada yoksunuz bu kadro avrupada sicar diyo da, bu kadronun daha eksigi (alves,emenike, alper) gecen sene yari final oynadi. Yeni girebildim de. fizban orada CL'yi kastettiğim çok açık. UEFA kupasında FB'ye çok güçlü rakipler gelmedi, mesela bu sene daha zordu UEFA her açıdan. Bate Borisov, Plzen, seyircisiz ve zaten son yıllarda çok da iyi olmayan bir Lazio. Ki en iyi oynadığı maçı ilk Benfica maçıydı. Ben Ersun Yanal'ın çok başarılı olacağını zannetmiyorum, bence Aykut FB'yi Avrupa için daha iyi oynatıyordu. Göreceğiz... 2008'den beri FB'nin CL'yi görmüşlüğü yok, Aragones'li seneyi saymıyorum. O yarı final oynayan takım gitti Arsenal'den 5 yedi iki maçta. Öyle bir denge yok işte. Aynı takım CL elemelerinde elenip gitmemiş miydi zaten mi UEFA'ya? UEFA'nın dengeleriyle CL arasında dağlar var. Gidip Atletico Juventus da çekebiliyorsun Bate de Plzen de.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 bu işler step by step zico'nun başarılarından önce her sene daum'la şampiyonlar ligi'ne gittik adım adım üstüne koyarak geldik zico, tecrübeli oyuncular ve yerli oyuncuların performansıyla üst düzeye çıktık zico'nun gönderilmesi fenerbahçe tarihinin bana kalırsa en ahmakça hareketiydi ersun yanal fenerbahçe için bir şanstır 3-4 sene içerisinde tekrar yukarılara oynarız eğer kovulmazsa gs'nin bir anda bu kadar tepeye çıkması ise tamamen fatih terim faktörüdür yoksa iki senedir group stage'lerde kötü başlayıp sonradan toparladınız fatih terim bu güveni takıma verdi ama önümüzdeki seneden itibaren yine post-2002 halleri yaşayacak gs avrupa'da
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 beddua etmeyi sevmem ama inşallah mancini 2-3 sene başınızda kalır
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Theridone said: Mert Caner Egemen Semih Telles Topal Alper Salih Selçuk Emenike Semih ortaya koydugun üçlünün yerine bi melo koyup sahaya 9 kişi çıksan daha iyi lan
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Biyik said: beddua etmeyi sevmem ama inşallah mancini 2-3 sene başınızda kalırgecicen bu okumus agzi laf yapabilen evrilmis troll ayaklarini su an mancini giderse takimin dagilip gume gidecegini herkes gorebiliyor asagi yukari, nerden baksan 2-3 sene belini dogrultamaz takim. seneye adam gibi kampla, istedigi futbolcularla baslarsa bu adam is yaptirir takima. o yuzden AHAHAH MANCINI ISALLA KALIR xD xD diyen fenerliler en fazla çilli pazar çocukları kadar sinir bozucu olabiliyor.
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 umarım dediğin gibi olur rakipsiz olmayı kimse istemez rakip kalite getirir
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 eboue yle devam filan etmeye kalkarlar selçuk u satmazsa mancini de bişey yapamaz melo 3 yaş daha büyük galiba selçuktan adam yarım sezonda form tuttu hala bırakmadı selçuk her gün daha geriye götürüyor fizik gücünü alex-bruma- snijder 3lüsü ortamı dağıtır yeter ki şu yeterisizlerdne kurtulalım mesela burak geçen sene nerdeyse melo kadar formdaydı snijderi donla filan karşılıyordu http://www.kirikhan.net/images/haberler/sneijder_ile_burak_yilmaz_tanistilar_floryada_h4398.jpg o da saldı salak kankisi gibi
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 DoruK said: Theridone said: Mert Caner Egemen Semih Telles Topal Alper Salih Selçuk Emenike Semih ortaya koydugun üçlünün yerine bi melo koyup sahaya 9 kişi çıksan daha iyi lan 1 topal 2 meloyu yok eder
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2014 fatih terim'in motivasyonuyla oynayan ve mancini'nin gelmesiyle birlikte profesyonel futbolun sınırları içinde hareket etmeyen, güce biat etmeye koşullanmış türk oyuncuları yollayıp yerine profesyonelliğe yatkın (tercihen genç) oyuncuları oynatmak/transfer etmek gerek. gs'nin yabancılarının performansı da saçmalayan türk oyuncular yüzünden düşüyor. mancini'nin yeni bir formülle önümüzdeki sezona başlaması lazım. selçuk ve burak'ın takımdan gitmesi en hayırlısı olur.
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Fatih Terim'in ekstra bir hava kattığı kesin, ancak daha önce defalarca dediğim gibi GS futbol kulübünün tek bir adama muhtaç olmasını kabul edemiyorum. Avrupa bir süreçtir doğru, bu yüzden FB daha henüz o süreci oluşturmadı bence, bana rörörö yaptınız ama FB'nin UEFA yarı finali, herhangi bir Avrupa başarısı için kıstas değil kimse kusura bakmasın. Dediğim gibi UEFA'nın dengeleri çok farklı, iyi bir kura ve sezonla farklı yerlere gelebiliyorsunuz ki bunu zaten daha önce birçok Doğu Avrupa ülkesi takımda gördük. Ama CL'ye gelince üstüne koyabilmek asıl iş. UEFA'da başarılı olup da ertesi yıllarda CL'de başarılı olabilen çok az takım var. Onu yapabilecek mi Fener göreceğiz, ben sadece Ersun Yanal'a güvenmiyorum. Bunu zaman gösterecek. GS için ise zaten defalarca yazdım. İlk sene aç, başarıya istekli güzel bir takım kuruldu, ve ikinci sene iyi bir kurayla başarı geldi CL'de. Bu sene ise tamamen gçeen senenin kaymağı yendi yokssa GS Juve'yi hayatta eleyemezdi. Bu işler bir süreç doğru, bakalım BJK-FB bu süreçte nerede yer alacak.
Feamer Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ft, ft diyorsunuz hala, bu takımın bu halde olmasının baş sorumlunun da ft olduğunu idrak edebiliyorsunuz her halde şu 3. dünya zihniyetinden, bu mandacı zihniyeten bir kurtulun, bir yere, dünya ile rekabet etmeye niyetliysek bunu, kendi kültümüzü "rekabet etiğimiz muasır medeniyetlerin" seviyesine çıkarmamız gerek. 10 sene öncesinin başarıların hala referans olarak kullanan, köhnemiş muhafazakarlıktan vazgeçin, hadi fb lileri anlarım ama sen galatasaraysın büyük düşün
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Hep yazdık onları zaten tekrarlamanın manası yok. FT'yi burada her türlü defalarca eleştirdik zaten. Ben de sevmiyorum, zaten belirttim, FT ile gelecek olmaz diye defalarca. Ama sadece Avrupa özelinde FT 2 senede eski verdiği tecrübeyle biraz da kura şansıyla başarılı oldu diyebiliriz. Daha geçenlerde WoT yazdım zaten FT ve GS ile ilgili de pek kimse okumadı heralde dfsfs..
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 fatih terim'le 6 kez şampiyon oldunuz (türkiye kupalarını ve diğer türkiye'de alınan kupaları saymıyorum) avrupa kupası aldınız ve en önemlisi gs'yi avrupa ve dünya'da marka yaptı lan azıcık respect
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Respect zaten hep respect ama futbol forward looking bir oyun maalesef. Ben sadece bir kulübün sadece başarılı olabilmek için her seferinde FT'ye bağlı olmasını sevmiyorum çünkü mantıklı değil. Eğer sen düzgün bir sistem inşa edebilirsen, ki öyle olmalı, uzun vadede farklı hocalarla bile başarılı olabilmelisin. FT'in liderlik vasfına kimse laf etmiyor zaten, ama artık futbolun daha fazla öğesi var. Tek bir adama bağlılık yerine şirket gibi işleyebilen bir sistem olmalı. TR'de böyle olmuyor diye birşey yok, yapmak zorundasın. Yoksa 50 yıl sonra da sadece UEFA'yı kazanmış olarak kalırsın. Üstüne koymadıktan sonra bir anlamı yok..
Öne çıkan mesajlar