Gangren Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Tanıdık ekspertiz alabileceğim güvenilir tanıdığınız var mı? Servisten temiz bilgisi geldi de, bir de ekspere baktırmakta fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Selam, Mekanik, elektronik, kaporta; hangi konuda istiyorsun? Kadosan(Dudullu)'da benim usta(kendisi cotech) var. Kaportacı arkadaşı da daha yeni 950TL+KDV bayılıp Würth'den boya kontrol cihazı aldı(kalibrasyonunu o bozuyor, ben yapıyorum). Götürüp baktırabilirsin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2014 bostancı sanayıde OTORAPOR dıe bı yer var sahıbı pek bı yüzsüz ama 100 tl ye kaporta boya a bakıp rapor verıyorlar full ıstersen 250 tl ayedas karsısı kapısından gırınce hosgeldınız tabelasından sola gır , en son duvara kadar gıt solda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar