inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 benim bildiğim kadarıyla önce halka arz edilecek. Ondan sonra parça parça satılacak.. Yani yeni birilerinin eline geçene kadar en az 1-1,5 yıl ve zenginliğine zenginlik katıp,insanları sömürmeye devam eden bir telekom olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 bknz amerikadada birçok şirket var rekabet ile ucuzlamış sanırım :) bana kalıyorki bayağı telekomisyon açılırsa 56k beleş falan olur cablede çok düşer hızlanır falan..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: WindShade, 25 May 2003 23:05 tarihinde demiş ki: burdaki benim kullandigim shaw firmasini aradim bu konuda konustum dedim herhangi bir planininiz var mi yetkiliye bagladilar 2004 baslarinda burdaki hizmetin aynisini 2 sene icinde vermeyi planladiklarini ve bu islere 2004un baslarinda basliycaklarini ayni kanadada oldugu gibi tum ulkeye yayarak 10mbit baglanti vererek fiyatinin belli olmadigini soyledi ben sevindim tabi Shaw.ca[hline]Hepsi Gercek...!!! fiyatları belli olmasa bile enazından 10mbit bağlantı alınabilecek yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Bu arada Turk.Net isim değişikliğine gitti TNN.net oldu sanırım onlarda girecek olaya[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 56k beleş ancak 0822li hatların 0800e çevirilmesiyle olabilir. Ama bu seferde dial-up paketlerinin fiyatları fırlayacaktır. Gerçi şu ankinden her halukarda daha ucuz olur ama beleş olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 kanser oluyoruz burda son 1 kac gundur hurriyeti ac git dus al gel yemek ye sigara ic belki acilmistir baydim ama 10bmit baglanti burda 25 dolar bi kac sirket daha var adamlar olayi asmis mesela gidip ehliyet alicaksiniz adam sana form veriyo doldurucaksin bi bakiyosun email adresini vermek zorundasin yoksa ehliyet yok sana :) bune bizim ulkede boyle olur mu acaba kablo tvyi goruceksiniz olayi ASMIS bilgisayar ekraini gibi ordan izliyon gibi bisi uydudan download ediyo receivera boyle dehsetengiz bisi isallah bizimkilerde boyle olur da burdan icqdan dosya yollmaka icin iskenceler biter allahimya birkainda ttnete kufur edem biraz surda :) bana 1milyar fatura gelmisti zamaninda uo oynarken en hareretli donememizdi babam 2 gunde kablo getiritmisti eve :)[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 türkiyede olması hayal gibi geliyor (: yani sürnmeye alıştık onlar imkansız gibi gelmeye başladı bana (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 hiç yabancı birine internet hızınızı söyledinizmi? Yıllar boyunca usanmadan dalga geçebilirler ve haklılar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Beterin beteri var şükretmek lazım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Adiemus, 25 May 2003 23:47 tarihinde demiş ki: Beterin beteri var şükretmek lazım.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal bundna beteri zaten netimizi olmaması zaten netlen tanısmayan bir toplumada koymaz netsizlik.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Hadi diyelim internet baglantimiz yava$ , alt yapi bu kadarina izin veriyo , e kardesim bari biraz sagduyulu olun degil mi ? Kablo sirketini aradigimda kac kere oranin caycisiyla konu$tugumu bilirim ben , zihniyet meselesi . Biraz da bizde suc var esasinda , hic sesimizi cikarmiyoruz ya durun bakalim , belki su cezairdeki hatlarin gitmesi bizim lehimize olurda ba$ka alternatifler arar TT (pollyannacilik oldu biraz ya ...) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 said: Virus, 25 May 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Ben Bizim muhtara gittim imza toplıyalım diye adama söyledim filan toplayka cart curt diye adam dedi Yaşın kaç dedi 19 dedim ben tam 12kere topladım dedi Kablo tv için olmadı sen toplayınca gelicekmi.E bende dogal olarak tamam haklısın dövme moduna geçtim sd.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Selamlar, hadi sizin oturduğunuz yer sapa kalıyor dedik ben mecidiyeköyde oturuyorum yan binada kablo tv var ve tüm apartman imza toplayıp 2000 yılının ortalarında baş vuru yaptık ve kablo tv geldi :) geldi ama 3 ay önce geldi yaklaşık 2 senede anca yan binadan bize bi kablo çektiler bu süre içinde yaklaşık 60-70 kere gitmişimdir telekoma ve sonunda bağlattık keşke yakında taşınıyor olmayıp rahat rahat tv seyredip nete girebilseydim :) taşınıcağım yerde kablo vs yoksa bombalamayı düşünüyorum orayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 neyse en azından tekel ortamından kurtulacağız ehh hali ile öyle yada böyle kalite artacak rekabet güzel şey[hline]Thief of Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yosun dörtyolu biliosundur herhalde. Kavacık eczanesi var. Orası bizim işte :D Kazdıkları yerleri bi daha felan kazıolar. Çok komik. Zaten asıl boruları döşeyen firma ayrı, o borulardan evlere hat çeken firma ayrı. Komik bi olay.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Osi de Uo oynaker Lag lı bir sırada 2 elemanla geyik yapmaya başlamıştım adamlar benle dalga geçtikten sonra ne bağlantı kullandıklarını yazmaya başladılarda. Bir tanesi ben normal adsl aldım filan diordu 712K bağlantısı varmış. 1mbit alıcam önümüzdeki ay diyordu ben tabii 56k ile derhal mekanı terkettim :)[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 DeMiRMaSKe :lol: ya... yere yattım :) 712 abi hayal ya... Offf TR Şartlar-Olanaklar... Küfür etmek :P[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 fazla umutlanmanızı tavsiye etmem. çünkü bildiğim kadarıyla güvenlik vs gerekçeleriyle haberleşmenin telekom dışına fazla çıkması yasal değil. yani yine ne olursa olsun herşey telekomun elinde olur gibi geliyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ttnin kendi kablosu var yeni kurulcak firmalar kendi kablolarını çekmicek mi? güvenlik niye sorun olsun ki?[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 diyelim ki yurtdışı kaynaklı bi şirket ülkenin bütün haberleşme ağını aldı. bu avantajı kendi ülkelerinin yararına kullanmak isteyemezler mi? istedikleri her türlü bilgiyi kimsenin haberi olmadan elde edebilirler. bence bu önemli bi sorun.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 ehe yani tabi bütün haberleşme ağını falan kimseye vermezler de, güvenlik konusundaki sorun bu.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Yurtiçi kaynaklı birileri de alsa sorun olur güvenlik ;)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Bırakın ya 5. gün hala net yok :([hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 telecom özelleşsin ozaman zaten elindekileri tutmak için ii hizmet verir merak etmeyin.Rakip firmalarda adam çekmek için herşeyi yaparlar artık :)[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Geçmiş Olsun beyler zıçtık - Turk Telekom Dial-Up - Turk Telekom ADSL - Turk Telekom ISDN hatlarının 6 hazirana kadar hizmet veremeyeceği belirtiliyor. Kaynak:http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~12@nvid~272099,00.asp[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2003 10mbit 25 dolar mı çüş kesin alırım :)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar