xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 tabii henuz Turkiye'de standlar da yerini almadi ve inceleme sansimiz olmadi. Fakat Z1'e bakarak Z2'nin ne cikacagini nasil olacagini tahmin edebiliyoruz fakat LG G Pro2 Pro ya nazaran daha iyi cikacagini umuyorum. benim icin oncelik dokunus hassasiyeti onemli oldugundan iphone'dan vazgecemiyorum ama yeter etrafim elma oldu. cep telefonumdan kurtulmaliyim. o yuzden bu iki model arasinda gidip geliyorum. tavsiyeleriniz ? iyisi / kotusu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Benim tercihim z2 den yana olur. Yeni amiral gemileriyle karşılaştırdım eksik bir yönünü bulamadım z2 nin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Sony > LG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Dokunma hassasiyeti konusun da hangisi ondedir sizce? Bir de camlarinin arasinda hic farklilik var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 kath said: Sony > LG all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Sony çok iyi ya, malzeme kalitesi yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Zaten Z2 favorimdi daha da gucleniyor artik. Peki samsung son model ve haziranda cikmasi beklenen platinum seri varmis duyduguma gore o ne ayak? Bilginiz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 samsung'dan bise cikmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Ben de z2 ve m8 arasında kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bak m8'i hic bilmiyodum. abu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 camera: sony 20.7 > htc ram: sony 3 > htc 2 çerçeve: htc gorilla 3 > sony su geçirmez: sony > htc ses: htc > sony ergonomi: htc > sony lg'yi bilmiyorum. sony gayet sağlam girdi piyasaya z2 ile. önerim gogo sony. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 yeni htc one su geçirmiyor. baya leğene atılan videosunu izledim. bulursam linkliyim. geçirmiyor melet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 ha bi de samsung'un premiumunun geleceğini hiç sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 evet bu ozellikler ciddi fark ettiriyor kendisni. iphone 3gs 4s ve 5'e kadar kullandim. 6'da boyut disinda cok fazla bir ekstra macera getirmeyecegini dusundugumden dolayi gecisteyim. htc ablamiz da fenaymis ama baya seksi fakat kuvvet ihtimal ile sony kendisini ortaya koyuyor. dokunmatikte ki aliskanligim umarim hizli gecer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 aliminyum body > all çok fazla sidik yarıştırmaya gerek yok telefonların hepsi herşeyi yapıyor flagship olanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Slint said: Ben de z2 ve m8 arasında kaldım aynen bende ikisi arasında kaldım liberal said: camera: sony 20.7 > htc ram: sony 3 > htc 2 çerçeve: htc gorilla 3 > sony su geçirmez: sony > htc ses: htc > sony ergonomi: htc > sony lg'yi bilmiyorum. sony gayet sağlam girdi piyasaya z2 ile. önerim gogo sony. ses konusunda htc daha iyi ama testlerine baktım yakınlar baya z1 den ses olarak çok daha kaliteli z2 edit:birde unutmuşsun batarya : sony > htc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 kötü demiyorum zaten de z2'nin hafif boğuk cıkıyor. 2 sene önceki telefonlara karşılaştırınca bariz iyiler. kaldı ki bu dönemde hoparlör kimsenin telefon alırkenki önceliği olmasın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 kaç para z2 kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 büyük ihtimalle amerikada factory unlocked versiyonu 650-700 dolar arası çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Rusyadada ayni 650$a bulursun diyolar burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Rusyada 650$ dolaraysa hepinize toplayıp getiriyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Garbushka(Bizim dogu bank gibi) ya bi sorayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar