Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Daha Ne Kadar ...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 01 Ocak 2005 23:40 tarihinde demiş ki:
güüç, bende artııık!

*!madalyasını gösterir*

ezebilirsin abi bekle yeni gelenler kısmına birr kurban damlar merhaba yerine Paticik Mezarligina HosGeldin Burada Olum Seni Bekliyor Yazarsin :)[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr

[Bu mesaj Eray_GNR tarafından 01 Ocak 2005 23:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Kesinlikle bir otorite değilim ama şunu belirteyim paticik moderatörleri gerçekten çok iyi moderatörler. İşlerini çok iyi yapıyorlar. Sorumluluklarına, işlerine verdikleri özen tartışılmaz. Benim belirttiğim bazı userların gerçekten paticiğe zarar verecek şekilde başkalarına, ufak bir kusur yüzünden saldırıya geçmeleri. Paticik bünyesine katılabilecek, paticiğe çok faydası olacak, bu portalın daha iyiye gitmesine sebep olacak paylaşımcı biri bazı kullanıcılardan, bazı artık bu anında cevap yapıştırma işini kendine meslek edinmiş kullanıcılardan [moderatörlerden değil] parantez içinde belirttiğim bazı lafları duyunca gerçekten soğuyup uzaklaşabiliyor. Çekincem bu yönde.
Fake account problemine ve yozlaşma olaylarına da hiç değinmiyorum. Allah sabır versin ne diyim karpuz.

[Bu mesaj MacbetH tarafından 01 Ocak 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Eray_GNR, 01 Ocak 2005 23:39 tarihinde demiş ki:

Abi bi otur da "ben neden bu kadar saçma hareketler yapıyorum?" diye bir düşün... Rica ediyorum. Bu akşam başka da post atma iyice saçmaladın çünkü...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
abi dediğim şey
zamanında babacum bile kendine güzel bir yer edinerek girdi aşırı taşkın bir karakter olaraktan
sonra chem bile belli yerlere geldi bu topluluğun arasında yoğularak
4 senedir bu forumlarda bir çok şeyle karşılaştım
çok okur nadir cevap yazarım. ve bir çok yaprak bir çok yıldızın kaydığını gördüm
kaybettiklerimiz
gidenler , kovulanlar, zorunlu bırakanlar hepsi oldu ve tanıdığım güvendiğim düşüncelerinin altına düşünmeden imzamı koyabileceğim kişilerin sayısında büyük bi azalma var ama genede dikkat ediyorumda bir çoğu benim gibi yazmaktan çok okumak şeklinde bir davranış içerisindeler.
Evet bende inanılmaz rahatsızım patiye yeni gelen bilinçsiz kullanıcılardan
zamanında bende onlardan biriydim ama bir önerim var yeni gelenlere
ezildiğinizi düşünmektense biraz hatayı kendinizde arayın
elbette herkesin hatası olur. Ancak burdaki topluluk her ne kadar bozulmuş olsada sizlere bir çok şey kazandıracaktır
mümkün olduğunca faqları anılaşmış topicleri okumanızı öneririm.
ha birde berkin lafı vardı daha ortamı koklamamış ne nedir örenmemiş konumdayken anlamını bilmediğiniz esprileri kullanan üyeler görüyorum
gereksiz[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
said:
Fistan, 01 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki:
biri ukela mı dedi?

O değil de, ya yonca, ya kenevir.

Bak şimdi kenevir sakat iş tamam.
Ama yoncayı Türk Jokey Birliği alıyor, iyi de para veriyor doğrusu.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Mesaj tarihi:
abi alexi sende her bölümde aradan bişilere yorum yapıp tozsun resmen
hayır bi bölüm olsa neyse dicemde
her tarafa sıçradın valla
tarih
spor konu dışı patiyi alexiler basmış imdak[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
Evet Son Postumu atip cekilecegim karpuz dogru soyledi moral bozuklugundan dolayı sacma sapan seyler yazıyorum

Aslinda bu msj lardan da belli ki sizler canciger orgutlusun onun icin yeni gelenlerin yada bir baskasının size bir sey demeye hakkı yok . kafanızda bazı kurallar var ve bu kurallar uzerine yazıyorsunuz bu forumlarda ama normal gunluk yasantınızda oyle degilsiniz iste gunluk yasantınızda babanıza patronunuzun size karsı yanlıs birsey yaptıgında cevap verememenin hırsını burada hatalı post atan kisilerden cıkarıyorsunuz. topiclere yada hatalı postlara verilen espirili cevaplar cok hos ama bunun cıcıgının cıkarılmaması gereklidir bence .

Onun içindir ki Sizlerle Degil Ben Avrupa Birligine girince tum dunya bile bas edemez :P herkeze iyi akşamlar tartısmalarımız kavgalarımız umarım bu topicte son bulur her ne kadar birbirimizi çok agır sekilde bile elestirsek kotu sozler sarfetsek aslında biz browserı acıp www.paticik.com yazarken bu tur elestirilere acık oldugumuzu kanıtlıyoruz.

Umarım dedigim gibi olur kavgalarımız elestirilerimiz bu topicte son bulur ? yanılıyor muyum ?[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mesaj tarihi:
said:
Eray_GNR, 02 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki:
Aslinda bu msj lardan da belli ki sizler canciger orgutlusun onun icin yeni gelenlerin yada bir baskasının size bir sey demeye hakkı yok .
Evet, gizli forum bolumumuz bile var, Madalyalilar Kursusu diye. Orada konusuyoruz, planliyoruz kime nasil bir ukelalik edecegimizi.

Sabir..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
Mesaj tarihi:
said:
Eray_GNR, 02 Ocak 2005 00:09 tarihinde demiş ki:...
kafanızda bazı kurallar var ve bu kurallar uzerine yazıyorsunuz bu forumlarda ama normal gunluk yasantınızda oyle degilsiniz iste gunluk yasantınızda babanıza patronunuzun size karsı yanlıs birsey yaptıgında cevap verememenin hırsını burada hatalı post atan kisilerden cıkarıyorsunuz...

lol[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
said:
Umarım dedigim gibi olur kavgalarımız elestirilerimiz bu topicte son bulur ? yanılıyor muyum ?

Daha yeni başladık, nereye?[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Mesaj tarihi:
said:
Baggio, 02 Ocak 2005 00:11 tarihinde demiş ki:
Evet, gizli forum bolumumuz bile var, Madalyalilar Kursusu diye. Orada konusuyoruz, planliyoruz kime nasil bir ukelalik edecegimizi.

Asıl bana sabır, hani afişe etmeyecektik ha ?
Şimdi millet gelse çifte standart dese ne diyeceğiz ?
Ahh ahh mundar ettin gül gibi kürsüyü.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Mesaj tarihi:
bencede ortamı böyle bulandırıp konudan uzaklaşarak bir yere varamazsın[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Mesaj tarihi:
said:
ama normal gunluk yasantınızda oyle degilsiniz iste gunluk yasantınızda babanıza patronunuzun size karsı yanlıs birsey yaptıgında cevap verememenin hırsını burada hatalı post atan kisilerden cıkarıyorsunuz.

Benim babam yok...

*!Ağlayarak uzaklaşır*

KIBAR ANAAAAM ÇILEKEŞ ANAAAAM.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Mesaj tarihi:
Agzimdan kaciverdi Alexi, affedin, almayin Kursu erisimimi elimden :(

Babamin her gun kafami duvarlara surttugunu, hocalarimin CC'den yukari not vermedigini, benim de hayattaki bastirilmis ofkemi buraya yansittigimi soylemeyi unutmusum bu arada.. Vay benim cilekes basim.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]
Iki kisinin cektigi, tombala degildir.

[Bu mesaj Baggio tarafından 02 Ocak 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...