Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Daha Ne Kadar Surecek Bu Madalyalı patilerin ustunlugu ; said: fizban, 01 Ocak 2005 21:46 tarihinde demiş ki: yeni senin tipiğnde kullanıcıyı tartıştık biz de taze taze. ama seninki yüzsüzlükten de öte. sen arama da yapmayacaksın. sadece konu dışındaki ilk sayfaya baksan göreceksin zaten böyle bir topic. bi de "bilmiyorum açıldı mı ama" demek de ayrı yüzsüzlük. bilmiyosan bak bakalım açılmış mı. Fizban ' ın msj attıgı konu : Gelde Kızma ! Daha Onceden Acılmıs Bir Icerige Sahip Bu Topic ve arından gelen cevap : said: Slat, 01 Ocak 2005 21:43 tarihinde demiş ki: bundan bahsediyorsun sanırım.. Ve Benimde Ozrumu belirterek ; said: Eray_GNR, 01 Ocak 2005 21:46 tarihinde demiş ki: Tesekkur ederim . konu basligi yazık mıs : ) istanbul falan hepsini arattim ama cıkmamıstı kusura bakmayin cok cok ozur dilerim Simdi Ben Konunun ıcerigine gore birkac arama yaptım ancak cıkmadı ve sinirimi belirtmek icin actım konuyu fizbandan aldıgım cvp uzerine ozel mesajdan fizbana su msj ' i attim ; fizban, 01 Ocak 2005 22:05 yeni senin tipiğnde .... ya gercekten moralim cok bozuk boyle laf sokarak kimsenin gozune giremessin madalyaların var diye bu tur konusamassin Ozur Diledim ! Gelen Cevap : fizban, 01 Ocak 2005 22:20 laf soktuğum falan yok. iki bakınsan sağa sola böyle topic açmayacağını görürsün. şu forumda da kimin gözüne girecem onu da anlamadım yani. ehuhe ayrıca bu da özür dilemekse eksik kalsın. Daha Sonra Attigim Mesaj : fizban, 01 Ocak 2005 22:27 senden özür dileyeceğime kendimi asarım daha iyi Allah Belanı Versin ya ne diyim Aldigim Cevap : fizban, 01 Ocak 2005 22:29 ehoheoheoeha sen ne süper bi insanmışsın. takdir ettim seni. Evet . Olay Bundan Ibaret Buna Benzer Bir Kac Asagilama Daha Oncede Karsilastim ama bu sefer dayanamiyacam. Boyle Yapmaya Devam Ederseniz Ukela Madalyalı Patiler ( sadece 1 - 2 kişi bunlar ) bu forumda sizden baska kimse kalmayacak ... Arama Yapmadan Acsam Sesim Cıkmayacak .... Tekrar Bu Konu Icinde Ozur Dilerim :([signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu konu da var aşağıda[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Asıl Gerektiginde azarlaması gereken insanlar bunlar ; karakedi, 31 Aralık 2004 20:38 [ Yanitla | Sil ] -------------------------------------------------------------------------------- acıyorum mutlu yıllar : ) ama yapmıyorlar bu vazife size dusmuyor[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ukela değil ukaladır o. Şimdi ben ukala mı oluyorum mesela bunu yazınca?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Dresquin, 01 Ocak 2005 22:45 tarihinde demiş ki: ehoheoheoeha sen ne süper bi insanmışsın. takdir ettim seni. naber lan?[signature][hline]öttürürüm
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ne demek istedigimi Anlamamkta diretiyorsunuz. sizler degil herkezi azarlayandan bahsediyorum[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Penthesilea, 01 Ocak 2005 22:47 tarihinde demiş ki: ukela değil ukaladır o. Şimdi ben ukala mı oluyorum mesela bunu yazınca? Sen ukala değil gaysin.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 rahatsız oluysak yönetcilere başvurcaz adı üstünde özel mesaj[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Eray_GNR, 01 Ocak 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Ne demek istedigimi Anlamamkta diretiyorsunuz. sizler degil herkezi azarlayandan bahsediyorum 1. Bu kadar kişi anlamıyosa sen anlatamıyosundur. 2. Herkes dediğini anladı[signature][hline]Paradan 6 0 ı atıyoruz , ama tarihten atamayız.
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Fizbana +1... Sen ne süper bir insanmışsın. Bir de utanmadan gelmiş topik açıyorsun haklıymış gibi ya... Cidden süper bir insanmışsın...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Jester Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 amma abarttınız adam özür dilemiş işte patide bunu görüyorum bayadır bir şekilde gruplaşma var ve buna göz yumuluyor zamanında ben de gidişatın kötü olduğunu belirten bir topic açtığımda aynı şekilde direk karşı çıkılmıştı[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Buraya aynen c/p edecektin de niye ozel mesaj kullandin ki, direk o konudan devam edebilirdin sidik yarisi girisimlerine. Fizban de yine gerektigi gibi dodge ederdi. Sonucta bence de cok super bir insanmissin, takdir ettim. ps: ben de madalyali ukela pati ornegiyim artik senin gozunde heralde simdi, vah.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ha bu arada Fizban aşağılamamış ki seni? Hem özür dilemenden önce söylemiş o lafı... Gayet de sen "Allah belanı versin" demişsin fizbana? İyice sapıttınız ha... 2. olarak da Özel Mesaj'ın anlamı nedir? O mesajlar özeldir. Senin yaptığın ayrı bir terbiyesizliktir ki onları buraya c/p yapıyorsun...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ordu patiye darbe yapsın :p[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: ps: ben de madalyali ukela pati ornegiyim artik senin gozunde heralde simdi, vah. zaten paticige uo bolumu icin gelen new patilere verdigin cevaplardan bunu anlamak mumkun gunluk yasantınızdada patron falan degilsiniz Umarım Ezilmek Nedir Bilirsiniz ?[signature][hline][b]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
geffen Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eray sakin ol takma kafanı bu kadar.[signature][hline]Apprentice fordfocus driver..[/i] kalhiae
MacbetH Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paticikte uzun süredir varım, çok mesaj atmam ama şunu söylemek istiyorum. Eskiden daha rahat bir ortam vardı (şimdiki de çok iyi), bir problem ya da başka bir şey olduğu zaman insanlar nazik bir dille uyarılırlardı ve doğrusu anlatılırdı kendilerine. Kurallar var biliyorum ama yanlışlıkla bu kuralları ihlal etmek sert bir dille uyarmak anlamına gelmemeli. Son zamanlarda açılan bir başlığa gelen ilk mesajlar genellikle "garbage, gönderin, yörünge dışı, fıstık atın, bonzi, insan bi arama yapar, daha önce açılmıştı ayıp" tarzında mesajlar. Eğer kurar ihlaliyse ve forumdan uzaklaştırılması gerekiyorsa onu dikkate almayabiliriz ve ya arama yapmamak gibi şeylerde nazik bir dille bunu belirtebiliriz. İnsanın gözünden kaçmış olabilir, yanlış bir kriterle arama yapmış olabilir ve ya heyecanla duyduğu bir haberi bizlere iletmek istemiş olabilir. Bazen oluşan bu gergin ortam, karşılıklı atışmalar, insanların istemeyerek birbirlerini kırmaları gerçekten beni üzüyor veya her foruma girişimde bir konu okurken hevesimi azaltıyor. Dip not:Eray_GNR ' yi tanımıyorum. Durumu da çok fazla incelemedim [zaten ne haddime]. Özel mesajların public ortamda yayınlanmasına karşıyım. Sadece hazır bu konu açılmışken bazı düşüncelerimi dile getirmek istedim. Herkese mutlu yıllar.
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Eray_GNR, 01 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Umarım Ezilmek Nedir Bilirsiniz ? Emrah?[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: W3r3wolf, 01 Ocak 2005 23:21 tarihinde demiş ki: said: Eray_GNR, 01 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: Umarım Ezilmek Nedir Bilirsiniz ? Emrah? Hea Kucuk Olanindan : ( tamam ya neden takalım dimi kafamıza asagilayalim herkezi pati olarak saldiralim hatta usteleyip aynı kelimeden topic acanı bulup beyninini dagıtalım asalım taksimde sallandıralım bida acmazlar Yerse ??!??? [signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr [Bu mesaj Eray_GNR tarafından 01 Ocak 2005 23:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Eray_GNR, 01 Ocak 2005 23:19 tarihinde demiş ki: said: [/b] ps: ben de madalyali ukela pati ornegiyim artik senin gozunde heralde simdi, vah. zaten paticige uo bolumu icin gelen new patilere verdigin cevaplardan bunu anlamak mumkun gunluk yasantınızdada patron falan degilsiniz Umarım Ezilmek Nedir Bilirsiniz ? Gelmesin zaten onlar. Şu forumun son zamanlardaki bozulmasının en büyük nedeni olarak görüyorum ben o bölümü[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Ocak 2005 23:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Jester Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 asıl paticik uotr olarak kalıp da böyle genişlemeseydi bozulmazdı bence ps. uo oynadığım çıkmasın bu laftan, 4 sene oluyor bırakalı[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: MacbetH, 01 Ocak 2005 23:20 tarihinde demiş ki: İnsanın gözünden kaçmış olabilir, yanlış bir kriterle arama yapmış olabilir ve ya heyecanla duyduğu bir haberi bizlere iletmek istemiş olabilir. Hayır arkadaş. Eskiden hiç bir uyarı yoktu bir şey yoktu, artık bas bas bağırıyoruz heryerde. Her gelen üyeden belli yazıları (kurallar, FAQ, emalethin yazıları stickyler vs) okuması bekleniyor, okursa anlarsa zaten bazı hareketleri yapmaz. Tahammülümüz yok. Neden? Çünkü uyarmaktan imanımız gevredi. Adam gibi bir dille anlatınca "Abi nasılsa yanlış yapsam adam gibi bir dille söyleyecekler, o kadar" mantığında, iyi niyet istismar edecek türde o kadar çok insan var ki... Eskiden yoktu bu kadar, nezaketle uyarınca anlıyordu. Bunlar anlamıyor ki? Fake account patlaması yaşanıyor resmen. Eskiden 1-2 tane açılırdı güler geçerdik. Nasıl desem Paticik yozlaşıyor desem çok mu ağır olur acaba... Eskisi kadar sevemiyorum artık paticiği... Belli insanlar soğuttu beni resmen. Zaten sevdiğim bir çok insan daha az girer oldu paticiğe... Neyse... nerden nereye geldik ya baksana.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Evet fizban birileri bu tur bir kac konu acmasaydı belki sen yeni gelen forum kurallarını okumayan arastırmadan topic acanları ezmeye devam edecektin senin mantigin testi kırılmadan once hesabı bırak bi kerede kırıldıktan sonra vur su tokatı . ben zeytin yagı modeli gibi uste cıkmaya calısmıyorum sadece bir anlık sinirime yenik dusup bu topic'i actim ama yalanda degil newbie patilere yaptıgın ! forumlarda 4/4 luk insan arama ben aramıyorum cunku sen varsın[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Eray_GNR, 01 Ocak 2005 23:23 tarihinde demiş ki: Hea Kucuk Olanindan : ( tamam ya neden takalım dimi kafamıza asagilayalim herkezi pati olarak saldiralim hatta usteleyip aynı kelimeden topic acanı bulup beyninini dagıtalım asalım taksimde sallandıralım bida acmazlar Yerse ??!??? Çok feci kazığa oturturum.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Eray_GNR Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 evet oturtabilirsin bakınız sizin kazıklarınızdan kacmak mumkun mu Kazık Yedimm !!! [signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr [Bu mesaj Eray_GNR tarafından 01 Ocak 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar