Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kalksın.Milletin post yarısı ve iki tane icon için ugraşları paticik.com u mantıksız ve seviyesiz hallere tasımaktadır. Şu madalyalar ve post count kalksa daha kalite bir durum olur. sam,arcane,bonepart ın bu baslıga atıcagı post lar degerlendirilmicek onlar takmış madalyalarını tabi kalkmasın dicekler. Onların görüşler degerledirilmicek.[signature][hline]öttürürüm
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kalksa da pek birşey değişeceğini sanmıyorum.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bence de kalksın hatta ilk benim madalyamdan başlayın sökmeye... PS: aa sökmüşler bile.. [signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 02 Ocak 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 böyle davranacak karakterde biri için farketmez bence. Ayrıca niçin değerlendirilmeyecek görüşleri? Onlar madalyayı almış kalkmasın diyecekler diyorsun peki sen almadığın için mi kalksın diyorsun yani? Böyle bir mantığa çıkar dediğin.[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hakkaten haa bende dikkat ettim senin vardı noldu[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 deep night ben ordudan emekli olalı 6 yıl oldu.Karıştırdın sanırım.[signature][hline]öttürürüm
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Angelfire, 02 Ocak 2005 00:19 tarihinde demiş ki: hakkaten haa bende dikkat ettim senin vardı noldu [signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 nası bi zihniyet anlamadım ben forum mu okuyosunuz , bilgimi paylaşıyosunuz ya da görüşlerinizi mi belirtiyorsunuz bu kadar takıntıyada pes yani.paticigi acarken a4 kagıdı monitörün soluna yapıştır kullanıcı adı ve madalyalar görünmicek hizada olsun. sonra yaz yazını oku yazıları. bak bu yöntem copyright ona göre. ama izni verdim gitti. ben uygulamıyorum bunu takıntısı olanlar uygulasın diye buldum.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Eternal, 02 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki: sam,arcane,bonepart ın bu baslıga atıcagı post lar degerlendirilmicek onlar takmış madalyalarını tabi kalkmasın dicekler. Onların görüşler degerledirilmicek. Bu mu tekrar seviyeli hale getirecek Paticik'i? .. Buraya acmak daha hayirli olabilir siteyle ilgili direk onerileri bu arada.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bence kalksın ama herhangi bir sinir olduğum/özendiğim durum olmadığından benim için farkmaz yani[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Angelfire Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tmm 10 k madalyasını ben takıcam göğüs hizana alexi[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber...
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Fistan, 02 Ocak 2005 00:21 tarihinde demiş ki: nası bi zihniyet anlamadım ben forum mu okuyosunuz , bilgimi paylaşıyosunuz ya da görüşlerinizi mi belirtiyorsunuz bu kadar takıntıyada pes yani.paticigi acarken a4 kagıdı monitörün soluna yapıştır kullanıcı adı ve madalyalar görünmicek hizada olsun. sonra yaz yazını oku yazıları. bak bu yöntem copyright ona göre. ama izni verdim gitti. ben uygulamıyorum bunu takıntısı olanlar uygulasın diye buldum. neler denedim fistan bir bilsen.Gene görünüyo madalyalar.[signature][hline]öttürürüm
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Angelfire, 02 Ocak 2005 00:23 tarihinde demiş ki: tmm 10 k madalyasını ben takıcam göğüs hizana alexi Purple Heart yeter.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hadi ya? hass bende bu yöntem numberone demiştim koyverdim icat yapmayı. biraz daha düşünmek lazım ozaman. *!atolyeye çekilir*[signature][hline]i love this game! youth only zone!
arcane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Eternal, 02 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki: sam,arcane,bonepart ın bu baslıga atıcagı post lar degerlendirilmicek onlar takmış madalyalarını tabi kalkmasın dicekler. Onların görüşler degerledirilmicek. madalyaların konduğu andan itibaren karşıt fikrimi belirten bendeniz, bu satırları arama yı kullanmamış olmanıza veriorum efem.. görüldüğü gibi arama önyargıları yıkmakta da başarılı, böyle de roxxor bişiy :D.[signature][hline]Word Up!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ben arayıp söledim eternal e[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arcane oyun geçersiz abi. +3 handicap la basladık biz usdhf[signature][hline]öttürürüm
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 eşeğe altın semer vursan eşek eşektir..O yusden ister madalyalı olsun ister plaketli insanın karekteri önemlidir..Ha madalyalı ha madalyasız ne farketcek senin için ?[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Önce insanlık.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Eternal, 02 Ocak 2005 00:13 tarihinde demiş ki: sam,arcane,bonepart ın bu baslıga atıcagı post lar degerlendirilmicek onlar takmış madalyalarını tabi kalkmasın dicekler. Onların görüşler degerledirilmicek. Hahahaha =) Hani ilkokulda oyun oynardık böyle, bi mızıkçı çıkardı aynen öyle olmuş yazı tarzı komedi ya =) Bu arada, kompleks yapmayın, gerek yok yani. O madalyalar adamın forumla ilgisini gösterir ve bence gereklidir. Boş boş mesaj atıp da 5k mesaj yapan birini barındırmazlar zaten burda.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bence onun yerine ignore olayı olsa daha iyi. nasılsa madalya olayı kalkmayacak.. en azından görmek istemediğim adamları görmem.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Eğitim şart.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Coldwind Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Penthesilea, 02 Ocak 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Boş boş mesaj atıp da 5k mesaj yapan birini barındırmazlar zaten burda. ya varsa? iddiasına girelim mi? ;)[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Abicim anket bu çençençen konuşmayın kaldırılsın kaldırılmasın yazın kararınızı 1- Kaldırılsın.[signature][hline]öttürürüm
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: -coLdwind-, 02 Ocak 2005 00:36 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 02 Ocak 2005 00:34 tarihinde demiş ki: Boş boş mesaj atıp da 5k mesaj yapan birini barındırmazlar zaten burda. ya varsa? iddiasına girelim mi? ;) Bonkraşır var mesela.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Öne çıkan mesajlar