Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Piyasa da filtrenin üst kısmındaki marlboro yazısı hafif silinik olan marlboro lar var .. silinik olmayanlarla arasında da bariz bir tad farkı var.. resmen sahte .. antalya da artık nerdeyse gerçek bulmak zorlaştı.. bunları şikayet edicek kurum kuruluş veya bir telefon varmıdır.. bıktım rezalet sigara içmekten.. üşenmeden defterle çıkıp not alıcam satan yerleri.. şikayet edilicek yer bilen varsa yazarsa sevinirim..[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Adamlar hayırlı bir iş yapıyor bence insanları sigaradan bıktırarak =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Neron Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 oda güzel :lol:[signature][hline] [i]Bir zamanlar yaşardık[i] UOGame.Net Exile UO Player
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Sahtesi erken mi öldürüyor?[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 mal-boru[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 arıyorum filip i[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 selam söyle benden zararlı madde üretmesin çekecem kulağını.[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 filip te onu diyodu zaten.. izini süremediğimiz bi adam var diyo chemical diye.. bu sefer yakma sırası bende chemical hehe[signature][hline]Forum the bell tolls "ARAMAYA INANMIYORUM" Chris Metcalf
Jester Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 marlboro sux birinci içelim içirelim arkadaşlar :P şaka maka marlboro cidden sux, hele piyasada luckystrike gitanes falan bulunabilirken.[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 marlboro sux deil sigara sux.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ofs bırakmak lazım su meleti cok igrenc birsey ya 4 senedir iciorm gitti cigerlerim icmeyin iyi birsey degil ya bende bırakıcam nasipse :([signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yeni bisey var tv de reklamlarda vardı tadını kötüleştiriyo ve sigaradan nefret etmenizi sağlıyo[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 neymiş o hemen alayım ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 tv de vardı valla agzınızamı ne sıkıyosunuz (tam öyle olmayabilir) sigaradan nefret etmenizi sağlıyor.[signature][hline]Lathor Wyrm :)
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 amam iyi para kırıyorlardır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 arastırayım ben bi ya harbi öyle birsey varsa cok iyi olur :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Bone Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 sigara içmiyorum içsem herhalde parliament içerdim (tribute to parliament cinema club)
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 delikanlı adam ağzına sıktırmaz bıraktım der ve bırakır[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * *
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 delikanlılıkla ne alakası var :) ben gralım diyen adam gelsin sigarayı bırakamaz yani kolay bişey deil[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 +1 o kadar kolaymiki bırakmak..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mayh3m, bir tanıdığım o yolla bıraktı, bi hap var alıyorsun, bunu kullanırken (bi 10 gün falan sanırım) içebildiğin kadar sigara içiyorsun. Sonra sigara görmeye bile tahammülün kalmıyor =) Tadından iğreniyorsun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 yafs surda söylemeyin yok söyle birsey var takıyorsun yok böyle hap var iciosun falan.. sunların isimlerini verinde kullanayım.. yinede tsk ederim bilgilendirdiginiz icin ama bulmam lazım bahsettiginiz şeyleri :D[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
Daniel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 tv yi ac 24 saat elbet görürsün :) google'dan araştır[signature][hline]Lathor Wyrm :)
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Abi eczaneye git verirler, adını bilmiyorum valla. Ama şöyle bir gerçek var, haplar ne kadar kolaylaştırsa da, bırakmayı gerçekten istemen ve çabalaman da lazım[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Prophetus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 abi dikkat edin ama bırakın Malbuşu da Gitanes alın.. tavsiye olunur.. isterseniz bi de Infernal'a sorun o da bilir:D
Öne çıkan mesajlar