Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sizinle de paylaşmak istedim öyle bir ses var ki kadında huzura eriyorum nirvanaya ulaşıyorum bi deneyin derim Frente - Bizarre Love Triangle[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya bu sarkıyı 86 tane kadın sölüyo.hepsinin sesi aynı jewel da sölüyo buda sölüyo noluyo anlamadım yani.[signature][hline]öttürürüm
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 tıklanmıyo[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 70 lerin şarkısı da ondan, kavır bunlar. Ha eski versiyonu irenç tabi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Forgiver süpersin, sadece isim vermiş arkadaş :)[signature][hline]Yobazım ama para bende.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 biliyorumda yabancı müziğe öle çok bir ilgim yok mp3 siteside bilmiyorum bakalım neymiş diye merak ettim şöyle link olsada indirsek diye düşündüm ama bi baktım link yok o yüzden tıklanmıyo [Bu mesaj forgiver tarafından 02 Ocak 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 golf'un reklam müziğiydi o ya. valla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
screamer Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Every time i think of you I feel shot right through with a bolt of blue It's no problem of mine but it's a problem I find Living a life that I can't leave behind There's no sense in telling me The wisdom of a fool won't set you free But that's the way that it goes And it's what nobody knows While every day my confusion grows Every time I see you falling I get down on my knees and pray I'm waiting for that final moment You'll say the words that I can't say I feel fine and I feel good I'm feeling like I never should Whenever I get this way, I just don't know what to say Why can't we be ourselves like we were yesterday I'm not sure what this could mean I don't think you're what you seem I do admit to myself That if I hurt someone else Then I'll never see just what we're meant to be Every time I see you falling I get down on my knees and pray I'm waiting for that final moment You'll say the words that I can't say Şarkı çok güzel ve bunu hakikaten bir sürü kişi veya grup söyledi en son cardigans ın söylediği mp3 ü buldum[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Giovanni Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Aslında altını çizmek istediğim şarkı değil Frente nin sesi yani tam olarak verdiğim isimdeki versiyonu şarkının. Cardigans vs yüklerseniz pek bi anlamı olmaz sanırım[signature][hline]The dreams in which I`m dying are the best I`ve ever had...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bolt of blue diyişi var. Bitiyorum.[signature][hline]Why don't you just... chill out ?
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 evet sesi çok güzel gerçekten. enya'dan sonraki en güzel ses benim için. aslında sırf güzellik de değil, çocuksu tatlı bir de tınısı var.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
montezaus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 evet sesi çok tatlı da bu tonda söylediği başka şarkısını biliyor musun frentenin[signature][hline]Let me back let me back, I promise to be good. don't look in the mirror at the face you don't recognize help me, call the doctor put me inside put me inside put me inside put me inside put me inside **no paranoia@ montezaus
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 said: forgiver, 01 Ocak 2005 23:56 tarihinde demiş ki: tıklanmıyo / bak bundanda ses gelmiyor.. l l l[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
uncla Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bencede öyle bi ses varki insan huzura eriyor[signature][hline]R+
Öne çıkan mesajlar