Predator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Ben Diablo 2 yi kurdum üstüne expansionı. Neyse yeniden başladım ama hızlı level almak istiyorum o yüzden players 24 yazdım bir fark olmadı players "24" yazdım yine bir fark yok. Acab bu komutu nasıl aktif hale getircez ? Yardım kısaca...[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 öyle kasiyor insan single da bazi yerlerde hehe[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 path yap o zaman olur[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Patchli zaten. Players 4 üde denemiştim galiba ama olmamıştı. Belkide olur deniyim tekrar olmazsa[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 bu arada 8 den sonra sadece yaratıkları nzorluğu artıyor veridkleri exp artmıyor..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 8 den sonra hiçbirşey artmıyor zorluk dahil[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 8 den sonra hp leri artıyor ya. 64 filan yazınca oldukça sağlam hp lere fırlıyorlar ama aynı xp veriyorlar. Players 8 komutunu town dayken yazıp bir süre bekleyip öyle çıkman gerekiyor(beklemek garanti olsun diye) eğer yaratıklar etrafındayken yazarsan belli bir görüş alanı içinde yüklenen yaratıkların dışında kalanlar yazdığın komutla değişir görüş alanın içindekiler komuttan etkilenmez. karışık oldu biraz ama :P[hline]What if the prophecy is true. Isn't it worth to fighting for? Isn't it worth to dying for? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Yok yeterince açık oldu. Sağol[hline]Chemical, 01 June 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bu arada karpuz ağaçda yetişmiyomuydu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar