Head Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Gordon Freeman'ı ele geçirmeye çalışan Combine güçlerine karşılık direnişçiler , bir gazete ile yapmış oldukları röpörtajda ilginç açıklamalarda bulundu.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Slat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bu ne be gerçek mi bu..?[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mandoo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ahauhaua ölüyorum poz süper :D[signature][hline]Gazete Kapağı:BUSH'UN KÖPEĞİ ÖLDÜ! Tayyip Erdoğan gazeteyi okuyunca:YİHHUUUU!
Predator Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 rofl bu ne ya[signature][hline]-Mumya lazımmıydı abi ? -Yok sağol bilader
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ahaha lol..[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Dj Oldugu Radyo:Radio Darkage (Tıkla Dinle) Websitesi:http://www.darkage.gen.tr
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bide spor bölümünde var bundan[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 hahaha bide "klas spor gazetesi" yazmışlar hahahah[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one...
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 LÖL[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen
Sam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 heh gordon freeman'la ne alaka ki..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 gordon geçiyor ya , tunç kafiye diye.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 offf olucem afdkgasfsdfkhgasf sufer :D:D:D:D[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ya bende topic konu dışına taşınmış sandım işin garip tarafı benim post'um niye silindi diyorum ehehe. sporda açıldı gece bu konu :D[signature][hline]i love this game! youth only zone!
Head Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 ha pardon o zaman keyword ile aratınca olmuyor da , spor bölümüne hiç girmiyorum[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- i don't want a teenage queen,i just want my m-14.
Öne çıkan mesajlar