Udinen Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 www.lombak.com[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 saolasın çok açıklayıcı bir topic açmıssın. Bari ben birşeyler söylüyüm. Lombak ekibinin yaptıkları müzikal parçalar, Lombak sitesinde, The Mongollar adı altında mp3 halinde sizi bekliyor. Küfürlü şarkılar olmasına karşın, müzikal açıdan gerçekten başarılı ve insanı eğlendiren şarkıları mutlaka deneyin. Ya bende mi anormallik var, yoksa insanlar alakasız bölümlere, alakasız topic adlarıyla, alakasız konular mı açıyor yoksa bana mı öyle geliyor?[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Bravo sana agresif bünye...[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 mongollar diyince aklıma direk Age Of Empires geldi çok severim mongolları Mangudai leri ile ortamı dağıtıverirler range ine yetişebilecek az adam vardır british longbowman birde yeniçeriler ama gel görke conquerors da Drill ile aldığı özellik sayesinde siege ram lar %50 daha hızlı gidiyo siege ram upgrade ini alıp içinede 5 tane pikeman koyunca atlar ile yarışır hale geliyolar ralli arabası gibi e adamın biride saldırır gibi yaparsada çıkarıyosun pikemanları dışarı birgüzel hallediyolar............................................ *!kafayı yemiştir*[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 senin dedigin mogol[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 yok yaw mongol du galiba (konuyu kıvırdık)[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 salla konuyu...[hline]You want a piece of me, boy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 AHAHAHAHAHAH sen ne yaptın ya adam moğolları mongol yaptı =).Gerçi hastalığa o adın verilmesinin sebebi moğollara benzemeleri zaten.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar