Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

klasör şifreleme

mawiman

Öne çıkan mesajlar

yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
açma
sakın açma
açma işte
ne açıyon
açmasana
peki
tamam
son uyarı
açıcak mısın
açma diyorum
adobe
buda ne
milf voyeur cowgirls brezza
Sosyal ağlarda paylaş

klasörleri içerisine atacağın hard disk bölümü yaratabilirsin bununla. ben xp'de kullanıyordum bir ara.

TrueCrypt is a source-available[1] freeware application used for on-the-fly encryption (OTFE). It can create a virtual encrypted disk within a file or encrypt a partition or (under Microsoft Windows except Windows 2000 and Windows 8 with GPT) the entire storage device (pre-boot authentication).
Sosyal ağlarda paylaş

direk şifreleme yokta
compression method kısmını "store" yap. neredeyse hiç sıkıştırma işlemi yapmadan çok hızlı şekilde şifreler.
eğer klasör içeriğinin hiç gözükmemesini istiyorsan (dosya adları-uzantıları falan) sfx sıkıştırma yap. böylece .exe dosyası olarak sıkıştıracaktır ve hiç bir dosyanın adları-uzantıları bile gözükmeyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

iş yerinde planları aynı PC de hazırlıyoruz tabiki aramızda bir rekabet var ... benim hazırladığım günlük iş planı zaman zaman iş arkadaşım dediğim kişi aynısını taklit ediyor böyle durumlar ben PC başında çok zaman harcayan ve çalışmayan kişi olarak gözüküyorum ... gün iş plan çizelgezi hazırladığımda bunun o kişi tarafından ulaşılamıyacak bir dosya içinde tutulmasını istiyorum ...
Sosyal ağlarda paylaş

Somon said:

yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör
yeni klasör