mawiman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 arkadaşlar windows vista basic işletim sistemi olan bir PC klasör şifrelene biliyormu ? internette yazdım windows 7 için olanlar çıkıyor ... vista da klasör nasıl şifrelenir ? güvenlik önemli işyeri PC si için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 en basiti winrar ile yapabilirsin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör açma sakın açma açma işte ne açıyon açmasana peki tamam son uyarı açıcak mısın açma diyorum adobe buda ne milf voyeur cowgirls brezza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 klasörleri içerisine atacağın hard disk bölümü yaratabilirsin bununla. ben xp'de kullanıyordum bir ara. TrueCrypt is a source-available[1] freeware application used for on-the-fly encryption (OTFE). It can create a virtual encrypted disk within a file or encrypt a partition or (under Microsoft Windows except Windows 2000 and Windows 8 with GPT) the entire storage device (pre-boot authentication). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bilinen şifreleme yöntemlerinin pek azına güvenilebiliyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 winrar işe yarar gibi tşkler sanırım direk şifre koyamıyorum win 7 gibi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 direk şifreleme yokta compression method kısmını "store" yap. neredeyse hiç sıkıştırma işlemi yapmadan çok hızlı şekilde şifreler. eğer klasör içeriğinin hiç gözükmemesini istiyorsan (dosya adları-uzantıları falan) sfx sıkıştırma yap. böylece .exe dosyası olarak sıkıştıracaktır ve hiç bir dosyanın adları-uzantıları bile gözükmeyecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 iş yerinde planları aynı PC de hazırlıyoruz tabiki aramızda bir rekabet var ... benim hazırladığım günlük iş planı zaman zaman iş arkadaşım dediğim kişi aynısını taklit ediyor böyle durumlar ben PC başında çok zaman harcayan ve çalışmayan kişi olarak gözüküyorum ... gün iş plan çizelgezi hazırladığımda bunun o kişi tarafından ulaşılamıyacak bir dosya içinde tutulmasını istiyorum ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 winrar ile rahatça yaparsın np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Verileri usbye kaydet. İşin bitince paylaşımlarını yap sonra at cebine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Somon said: yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör yeni klasör açma sakın açma açma işte ne açıyon açmasana peki tamam son uyarı açıcak mısın açma diyorum adobe buda ne milf voyeur cowgirls brezza da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar