Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 arkada$lar 30 $arkılık bi playlist hazırladım böle hatun vokal-metal ikilisi bazında..a$agı yukarı 2bucuk saat falan sürüyo.. saat 11-11bucuk gibi girmeyi dü$ünüyorum kimse olmazsa yayında..ilgilenenlere duyrulur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 11:30 da çikarim yayina girersin Bathory simdilik blues shuffle'i yapiyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kral Gimli için son defa üç kere... *!Yaşa* *!Yaşa* *!Yaşa*[signature][hline]Sylverton Ailesi [KOC]RobiN Sylverton=o=[AN]Eros Sylverton=o=Denias Sylverton www.playtr.sayfasi.com webmaster'ı Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Üstte hatun vokal'i görünce benimde aklıma the gallery geldi. ...of melancholy burning de çok iyidir aynı albümde. Yıkar geçer..[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Therion - Seven Secrets of the Sphinnx de güzel olur bu konsepte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Therion'dan Secret of the Runes koymu$tum ben playliste zaten =) bu arada bazı gruplardan iki$er $arkı koydum..iki sebebi var.. birincisi hani grubu bilmiyosunuzdur,1$arkıyla da karar veremediniz..2.'yi onun için koydum bide eger grup çok roxxor'sa 2 tane koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bayanları bıraktığımıza göre Moonspell - Opium istek parçam.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 bayanları bırakmadık $arkının içinde çok az da bayan geçse koydum listeye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ulen bir kere istek parçam için mazeretin olmasa patlarsın de mi... :) O zaman My Dying Bride - Roads çal.[signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bathory süpersin abi, inanılmaz bir program konsept öldürüyo beni =) Bişi rica edicem, program bitince çaldıklarının listesini koyarsın değil mi?[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse "I believe that sex is a beautiful thing between two people. Between five, it's fantastic." - Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 mmm koyarım tabiki de =) 21.deyiz $u an 9tane daha kaldı eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hatta olmayanlar için söyliyim. Cruachan - Ride On $iddetle tavsiye edilen bi $arkı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 bütün hepsi ona ait sanrım ama emin de degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2005 aman radyoyu unutmu$uz ba$a dönmü$.. neyse efenim.bu da 2buçuk saatlik "metalde hatun vokalin önemi" konseptli programımızın playlisti.. Cradle of Filth - Nymphetamine Anathema - A Natural Disaster Dark Tranquillity - The Gallery opera ix - the magic temple On Thorns I Lay - Crystal Tears Theatre of Tragedy - And when he falleth Nightwish - The Siren The Gathering - Amity Cruachan - Ride On Darkwell - Realm Of Darkness Lacrimosa - Apart Epica - Cry for fhe Moon (The Embrace that Smothers - Part IV) flowing tears - godless Ashes You Leave - Momentary Eclipse Of Hope Nightwish - Swanheart Lacuna Coil - Angel's Punishment Macbeth - The Dark Kiss Of My Angel Anathema - Everwake Ashes You Leave - - The Inheritance Of Sin And..... the gathering - kevin's telescope flowing tears - Lovesong For A Dead Child Theatre of Tragedy - Lorelei on thorns i lay - Feelings Lacuna Coil - The Ghost Woman And The Hunter opera ix - Beyond The Black Diamond Gates Macbeth - The Twilight Melancholy Lacrimosa - The turning point Therion - Secret of the Runes (Epilogue) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar