Karag8z Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ahauaha aynı dert bende var işveren ihtar çekti 8 haftalık süre var diye geçti 6 haftası anlaşarak bitirmeye çalışıyoruz çin işkencesi gibi. bulduğum işe giremiyorum da :D yazda geliyor, planım gidip akp ye kaydolmak, 1-2 ihale sonra, tatil mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 ihbar süresiyle doluyorda, istifa ettiğin tarihmi önemli yoksa ihbar süresi eklenmiş halimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Muhasebeniz yokmu git onlarla konuş her zaman kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 aquila said: cik git abi, evini basip surukleyerek ise mi goturucekler. 3 gun boyunca tutanak tutulur, 4. gun ıhtar cekılır ısıne don diye ve 3 gun sure verılır. bu sure zarfında saglık raporu vs donusu yapmazsan, işten çıkarılır ve bi ihtar daha çekilir ihbar tazmınatı olan şu kadar meblayı öde yoksa iş mahkemesine gidecez diye. tabı gercekten mağduriyet durumu varsa, yoksa boşu boşuna bu kadar zahmetle uğraşmayacaklardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 her zaman isveren suclu degil mi su yazdiklarini okudukca umarim su yeni sirketinde okurda seni almaktan vazgecer dedim. birincisi arkadasim adamin yaninda 3 senedir calisiyorsun, adam maasini mi vermedi, ssk ni mi yatirmadi ne yapti? 3 senedir mutlusun iyi firsat bulunca kacmaya calisiyorsun, adami yuz ustu birakip. Adam birseyde dememis buyur cik demis kimse seni zorla isyerinde tutamaz, buyur git 6 hafta onceden, iznini vs duser ne kadar geliyorsa bu haftalik maasin onu alacagin maastan duser sende gidersin. Yada kalir 6 hafta calisirsin. Her isinize geldimi profesyonellik , isinize gelmedi mi serefsiz adi. Ayip ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 köle taciri geldi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 işinize gelince kanun, gelmeyince reröre, köleci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 matama said: her zaman isveren suclu degil mi su yazdiklarini okudukca umarim su yeni sirketinde okurda seni almaktan vazgecer dedim. birincisi arkadasim adamin yaninda 3 senedir calisiyorsun, adam maasini mi vermedi, ssk ni mi yatirmadi ne yapti? 3 senedir mutlusun iyi firsat bulunca kacmaya calisiyorsun, adami yuz ustu birakip. Adam birseyde dememis buyur cik demis kimse seni zorla isyerinde tutamaz, buyur git 6 hafta onceden, iznini vs duser ne kadar geliyorsa bu haftalik maasin onu alacagin maastan duser sende gidersin. Yada kalir 6 hafta calisirsin. Her isinize geldimi profesyonellik , isinize gelmedi mi serefsiz adi. Ayip ya+1 patide ilk defa calısanın tamamen haksız oldugu bir baslık da gördüm ya buna da check koyulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 İşveren haklı +rep matama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 lan adam hakkim ne diye sormus, kendisi zaten blmiyo, nerden haksiz yaptiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 tutma daha dövücez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 ya tamam dovun bisey demiyorum da, hobi olarak dovun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 matama reis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 yıllık izni 6 günse işveren baştan haksız =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 matama said: her zaman isveren suclu degil mi su yazdiklarini okudukca umarim su yeni sirketinde okurda seni almaktan vazgecer dedim. birincisi arkadasim adamin yaninda 3 senedir calisiyorsun, adam maasini mi vermedi, ssk ni mi yatirmadi ne yapti? 3 senedir mutlusun iyi firsat bulunca kacmaya calisiyorsun, adami yuz ustu birakip. Adam birseyde dememis buyur cik demis kimse seni zorla isyerinde tutamaz, buyur git 6 hafta onceden, iznini vs duser ne kadar geliyorsa bu haftalik maasin onu alacagin maastan duser sende gidersin. Yada kalir 6 hafta calisirsin. Her isinize geldimi profesyonellik , isinize gelmedi mi serefsiz adi. Ayip ya selam, bilip bilmeden konuşmakta ne güzelmiş 1 - 3 senedir mutlu değilim, mart ayında bizim işler yoğunlaşır. Bu sene için onların bitmesini bekledim ki şirketim dara düşmesin. 2- Daha iyi bir fırsat buldum, neticede şirketim daha iyi bir fırsat buldumu kullanıyor. 3- Anlaştık gittim zaten de, sündürmeleri sinirimi bozdu. Durumu anlatayım, sende aydınlan ki patron tribini haksızlara sakla =). Ben bu adamlardan başka bir yere kiralığım, kiralık olduğum yer beni başka projede kullanıyor. Şu an iş bitti, ben şirkette kalıcak olsam her ay bir sürü zarar. Şirket adam olsa, "ha tamam iş yok çıkaralım" der. Ama değil. Çoğu şirket değil. O yüzden psikolojik baskıya başlayacaklar, biliyorum. Bir sürü insana yapıyorlar çünkü, bir sürü yalan dolan vs. Ellerinden imkanları almalar, işe sürmeler, lafla aşağılamalar. Sanki babalarının hayrına çalışıyoruz bu patron tayfasının. Neyse, bunlar bu tribe girmeden, işi sündürmeden istifa ettim. Hala danalık yapıp uzatıyorlardı, kendi mallıklarıydı, telafi ettiler neticede. Benim burada durduğum her gün onlara zarar çünkü. Anladın mı şimdi? Ayıp olan senin yaptığındır, bilip bilmeden kendi konumundan saldırmandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 of ya qq lu tripli cevap verdim bende, o diil, çıktım gittim HOHOHOHO izinlerimi ihbar süreme falan saydık trıvırı yapmadan ayrıldık, güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Tam 'koviyirmisin ağam 'lik durum olmuş bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 said: Çalışmakta olduğum işyerinizdeki işimden, kendi arzum ile ………………… tarihinde istifa ederek ayrılıyorum. İhbar önelinde çalışma zorunluluğumdan muaf tutulmamı rica ederim. Bu ay başından bugüne kadar çalıştığım süreye ait ücretlerimin verilerek işyeri ile ilişkimin kesilmesini rica ederim. iceride ne kadar maasin, iznin var, ne kadar borclusun onlar en son hesaplanir odenir adam gibi bir yerde. senin yapman gereken ikinci cumleyi ya da ona yakin bir seyler yazmak. istifani kabul etmek zorunda ama ihbari kullandirtmak isverenin inisiyatifinde. biz genelde aramiz iyiyse ve is yogunlugu da cok degilse calisanin istedigi tarihe ok diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bu dediklerinin benim yazdigim hicbirseye cevap degil biliyorsun degil mi illede birsey bile yapmasan, is yerinde bulunursun o an bir sikinti cikarsa cozersin. Bunun otesinde adam seni cikarmam demiyor, hakkini istiyor ver istifani, hesaplas cik. Adama niye adi diyorsun, haksizlik yapiyor diyorsun Bu adam seni isten cikarsaydi, sen takir takir 6 hafta parani istemiyecek miydin? Vaz mi gecicektin tazminatlarindan? NIye simdi adam kotu oluyor? Yazdiklarini on kerede okusan haksizsin, patron tribiyle alakasi yok. Bizim memlekette oyle sacma bir kafa var ki, patron surekli haksiz calisan hep hakli. Yazik gercekten adama Suark said: matama said: her zaman isveren suclu degil mi su yazdiklarini okudukca umarim su yeni sirketinde okurda seni almaktan vazgecer dedim. birincisi arkadasim adamin yaninda 3 senedir calisiyorsun, adam maasini mi vermedi, ssk ni mi yatirmadi ne yapti? 3 senedir mutlusun iyi firsat bulunca kacmaya calisiyorsun, adami yuz ustu birakip. Adam birseyde dememis buyur cik demis kimse seni zorla isyerinde tutamaz, buyur git 6 hafta onceden, iznini vs duser ne kadar geliyorsa bu haftalik maasin onu alacagin maastan duser sende gidersin. Yada kalir 6 hafta calisirsin. Her isinize geldimi profesyonellik , isinize gelmedi mi serefsiz adi. Ayip ya selam, bilip bilmeden konuşmakta ne güzelmiş 1 - 3 senedir mutlu değilim, mart ayında bizim işler yoğunlaşır. Bu sene için onların bitmesini bekledim ki şirketim dara düşmesin. 2- Daha iyi bir fırsat buldum, neticede şirketim daha iyi bir fırsat buldumu kullanıyor. 3- Anlaştık gittim zaten de, sündürmeleri sinirimi bozdu. Durumu anlatayım, sende aydınlan ki patron tribini haksızlara sakla =). Ben bu adamlardan başka bir yere kiralığım, kiralık olduğum yer beni başka projede kullanıyor. Şu an iş bitti, ben şirkette kalıcak olsam her ay bir sürü zarar. Şirket adam olsa, "ha tamam iş yok çıkaralım" der. Ama değil. Çoğu şirket değil. O yüzden psikolojik baskıya başlayacaklar, biliyorum. Bir sürü insana yapıyorlar çünkü, bir sürü yalan dolan vs. Ellerinden imkanları almalar, işe sürmeler, lafla aşağılamalar. Sanki babalarının hayrına çalışıyoruz bu patron tayfasının. Neyse, bunlar bu tribe girmeden, işi sündürmeden istifa ettim. Hala danalık yapıp uzatıyorlardı, kendi mallıklarıydı, telafi ettiler neticede. Benim burada durduğum her gün onlara zarar çünkü. Anladın mı şimdi? Ayıp olan senin yaptığındır, bilip bilmeden kendi konumundan saldırmandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 İŞVERENİN HALLİNDEN ANLAYIN LAN BİRAZ DA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 bence de işveren haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 o 6 hafta işleri toparlaması için toparlancak bir şey yoksa 6 hafta boşuna maaş ödeyen patron haksız ve maldır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Bugun işveren yarin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paticik eskiden böyle değildi, işveren konumuna geçenler artmış, işçi sınıfı hakir görülmeye başlanmış. Kahrolsun kapitalizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2014 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar