Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Zuahaha. Aklına .m g.t geliyor sadece heralde. Espri son derece kaliteli. Açıkca bir ahlaksızlık yok. Benim lafımı 180 derece çevirip beni avlayacaksın hey gidi... Biz ne kurnaz yobazlar gördük. Medeniyet cinselliği ahlaksızlıkla bağdaştıranların olmadığı yerdedir. Medeniyet bel altı espri görünce kompleks kusmayanların olduğu yerdedir. Üstelik son derece ince bir espri. Cem Yılmaz'ın showlarındaki bel altı esprilere kopup da burada gücünüz yeten bir kişiyi bulunca aşağılamayın.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bone ile Şekil'in dediklerine göre mi yönlenecek yani topic? Başka yöne gidemez mi?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Pirvan, 02 Ocak 2005 00:06 tarihinde demiş ki: Zuahaha. Aklına .m g.t geliyor sadece heralde. Espri son derece kaliteli. Açıkca bir ahlaksızlık yok.Sevmiyorum ben öyle muhabbet, bana ahlaksız geliyor. said: Benim lafımı 180 derece çevirip beni avlayacaksın hey gidi... Biz ne kurnaz yobazlar gördük. Medeniyet cinselliği ahlaksızlıkla bağdaştıranların olmadığı yerdedir.Lafı çeviren şu an sensin. Ben cinselliği ahlaksızlık olarak görmüyorum. Ama sağda solda espri olarak kullanılmasını hoş karşılamıyorum. said: Medeniyet bel altı espri görünce kompleks kusmayanların olduğu yerdedir. Üstelik son derece ince bir espri. Cem Yılmaz'ın showlarındaki bel altı esprilere kopup da burada gücünüz yeten bir kişiyi bulunca aşağılamayın. Cem Yılmaz'ın bel altı esprilerini hoş karşıladığımı nereden çıkardın?[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Sana ahlaksız geliyor olabilir ama bize gelmiyor. Yapacağın şey, okumamaktır.Espri olarak konuşulmasında hiçbir sakınca görmüyorum. Sebeplerini anlat ki bana ahlaksız olmasının sana cevap yazayım. Yani benim tırtılım var demek ne kadar ahlaksız buyur açıkla bakalım. Madem ki bunları çok ahlaksızca buluyorsun, cem yılmazın esprilerine de karşısın http://forum.paticik.com/view.php?id=103654 neden burada karşı çıkmadın çünkü biri karşı çıksada destek versem psikolojisindesin [signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more.. [Bu mesaj Pirvan tarafından 02 Ocak 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 ya bide marketlerde tam kasiyerlerin üstünde olurya delleniyorum kasiyerlerde hep dişi allala[signature][hline]Rewendor, 04 Aralık 2004 22:15 tarihinde demiş ki: karpuz==> Düşünüyorumda hayatımda hiç çılgınca bir şey yapmamışım... Dur hemen yapıp geleyim... Rewendor===| Evet "ya bir sniper beni vurmaya kalkarsa" diye hoplaya zıplaya, yön değiştire değiştire gitmen yeter be karpuzum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: fordcus, 01 Ocak 2005 17:49 tarihinde demiş ki: said: Xanthe, 01 Ocak 2005 15:58 tarihinde demiş ki: Mdem okadar dınıne baglı başlık satarken bukadar nıe utanıyo satmasın kardeşim ya çok saçma bişi.Ben bunun gerçek oldugunuda sanmıyorum ya neyse ama komık .. prez. kullanmak günah mı? fordcus ben nedıoruuum sen nedıosun ..Öle bişi dedim mi kardeşim beN? Bunun uzerınde tartışmak ıstemıorum artık boş bi konu yuzunden sınır yapmaya gerek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Pirvan, 02 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Sana ahlaksız geliyor olabilir ama bize gelmiyor. Yapacağın şey, okumamaktır.Espri olarak konuşulmasında hiçbir sakınca görmüyorum. Sebeplerini anlat ki bana ahlaksız olmasının sana cevap yazayım. Yani benim tırtılım var demek ne kadar ahlaksız buyur açıkla bakalım. Madem ki bunları çok ahlaksızca buluyorsun, cem yılmazın esprilerine de karşısın http://forum.paticik.com/view.php?id=103654 neden burada karşı çıkmadın çünkü biri karşı çıksada destek versem psikolojisindesin Güzel kardeşim, sana ahlaksız gelmiyor olabilir, bana geliyor, ulu orta böyle şeylerin konuşulmasından rahatsız oluyorum. Ama okumamak niye? Eleştirmeye hakkın oyk mu şimdi? Bu ne bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktır? Verdiğin linke gelince, oradaki de seviyesiz. İstiyorsan gidip karşı çıkayım.[signature][hline]Yobazım ama para bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Instigator Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hayatımda yapmaktan en utandığım şey nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 abi efsana efsane.. akşam akşam bütün evi ayağa kaldırdım..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk Turkish Invasion Shall Continue.. SOON Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Diablo, 01 Ocak 2005 15:09 tarihinde demiş ki: bende mi sorun var nie gülmedim dicektim vazgeçtim.yani okudum sonuna kadar ufacık bi tebessüm bile olmadı. katiliyorum komik gelmedi nedense[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Werewolf said: said: Pirvan, 02 Ocak 2005 00:14 tarihinde demiş ki: Sana ahlaksız geliyor olabilir ama bize gelmiyor. Yapacağın şey, okumamaktır.Espri olarak konuşulmasında hiçbir sakınca görmüyorum. Sebeplerini anlat ki bana ahlaksız olmasının sana cevap yazayım. Yani benim tırtılım var demek ne kadar ahlaksız buyur açıkla bakalım. Madem ki bunları çok ahlaksızca buluyorsun, cem yılmazın esprilerine de karşısın http://forum.paticik.com/view.php?id=103654 neden burada karşı çıkmadın çünkü biri karşı çıksada destek versem psikolojisindesin Güzel kardeşim, sana ahlaksız gelmiyor olabilir, bana geliyor, ulu orta böyle şeylerin konuşulmasından rahatsız oluyorum. Ama okumamak niye? Eleştirmeye hakkın oyk mu şimdi? Bu ne bana dokunmayan yılan bin yaşasıncılıktır? Verdiğin linke gelince, oradaki de seviyesiz. İstiyorsan gidip karşı çıkayım.[signature][hline]Yobazım ama para bende. olum bu ben olamam ya imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 karanlık geçmişin seni sevmeme büyük engel şaka maka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 utanıyorum lan bildiğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 AHAHAHAHAH ya "seviye amk" insanı olamam ben, mümkün diil lan böyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Bone said: said: Cthulhu_, 01 Ocak 2005 15:03 tarihinde demiş ki: anlamadığım şey: bunun nesi komik? katılıyorum. prezarvatiflerin tırtırlı olanların da mevcut olduğunu bilmeyen kişi olabilir hadi onu geçtim. tırtır ile tırtıl arasında söyleniş açısından dağlar gibi bi fark yok, bunun dalga geçilecek bi yanı da yok. ha l'leri r, r'leri l hatta y, ğ felan söyleyenler var, kimse mükemmel değildir. belki de adam tırtıl yerine tırtır demiştir, çocuksa gülmekten adamı dinlemiyordur, mallığından anlamamıştır. ayrıca çocuk tam keko, prezervatif isterken bile kendi kendine espri yapıyor kıkır kıkır gülüp duruyor. görsem döverdim herhalde.[signature][hline]Beş Hececiler asfasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 2008 oncesi aptallara rastladim adeta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bone hiç büyümemiş :D pardon doğrusu bone hep böyleymiş olcaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Prezarvatif. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hahaahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben her alışımda eczanedeki hatunlara test edelimmi şunları diyorum . %33 başarıyla ilerliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Epilogue said: ben her alışımda eczanedeki hatunlara test edelimmi şunları diyorum . %33 başarıyla ilerliyorum O %33 erkek olunca kolay oluyodur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Epilogue said: ben her alışımda eczanedeki hatunlara test edelimmi şunları diyorum . %33 başarıyla ilerliyorumbalon şişirip içini suyla doldurmak zor tabii. kayar elinden falan bağlayamazsın ağzını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Epilogue Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 di said: Epilogue said: ben her alışımda eczanedeki hatunlara test edelimmi şunları diyorum . %33 başarıyla ilerliyorum O %33 erkek olunca kolay oluyodur tabi. AYAR MI VERDİN LA gay muhabbetiyle ayar vermek so 80' DoruK said: Epilogue said: ben her alışımda eczanedeki hatunlara test edelimmi şunları diyorum . %33 başarıyla ilerliyorumbalon şişirip içini suyla doldurmak zor tabii. kayar elinden falan bağlayamazsın ağzını. kondomla yapabildiğin tek şey o dimi senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar