Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 yani aramada böyle bi topic bulamadım... yaptıkları ve o zamanın 68 kuşağı tarafından yazılan kitaplar hakkında bilgisi olan varsa buraya yazabilir mi..? içimden bi his 88 doğumlulardan 08 kuşağı gelicek diyo da şimdiden beyin fırtınasına girelim...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 hadi ya bende 88 liyim benide ilgilendiriyor eheh
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bizim kuşak iki zıt kutupta toplanmaya başladı hakkaten...bakalım ne olacak bizim üni kuşağı...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Natural Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 11, 2004 bende 88 liyim; 68 kuşağı hakkında merak ettiklerin deniz,hüseyin,mahir,yusuf gibi insanlarmı? yada o dönemle ilgili olan incelemeler olarak mı merak ediosun? bide 78liler var tabi 68lilerin devamı niteliğinde.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 said: Grom_Hellscream, 11 Aralık 2004 12:25 tarihinde demiş ki: hadi ya bende 88 liyim benide ilgilendiriyor eheh yalan bu adam 88'li felan degil 89'lu aynı sınftayız kendini buyuk goruyo :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 @buldok ıyyykkk... mandoo konuyu açmış gitmişin?..ne tür bişiler arıyosun..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 insight vazgeçtim...bu tip konular karşılıklı konuşmak için kusra bakmayın...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
BullDoG Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 buldok degil bulldog :D[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 ne kadar yararlı şeyler yazmışsınız oku oku bitiremiyom[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 harbi haa[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Spector, 02 Aralık 2004 15:23 tarihinde demiş ki: cok zor durumdayim herkez bi kere döt verse olurmu bap piliz lutfen Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 said: Mandooo, 14 Aralık 2004 19:15 tarihinde demiş ki: insight vazgeçtim...bu tip konular karşılıklı konuşmak için kusra bakmayın... o zaman karşılıklı oturup konusalım..[signature][hline]But if my life is for rent and I don't learn to buy Well I deserve nothing more than I get Cos nothing I have is truly mine
babboo Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Ya valla kuzucuklarım ben zaten Çernobil den sonraki kuşaklarda birşeyler olduğunu hep söylemişimdir.Neyse...
everlasting Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 eheh. bu ne alaka çözemedim. her zaman kutuplaşmalar olmuştur. bi daha öyle bi dönem gelmez umarım...
Mandoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 umarım gelir ve zaten geliyor...[signature][hline]-Penguen dergi kapağından alıntı- Chirac:Hepimiz Bizans Çocuğuyuz Bakan Tüzmen:Avrupalı ne çocuğu olduğunu bilir!
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: BullDoG, 13 Aralık 2004 19:31 tarihinde demiş ki: said: Grom_Hellscream, 11 Aralık 2004 12:25 tarihinde demiş ki: hadi ya bende 88 liyim benide ilgilendiriyor eheh yalan bu adam 88'li felan degil 89'lu aynı sınftayız kendini buyuk goruyo :D ben 1 sene geç başladım
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Kutuplaşma dediğiniz fikirsel farkılıklarsa bu geliyor ve gelmesi son derece normal. İnsanlar özgürce siyaset yapabilmelidir. Ancak kavga dövüş ve tahammülsüzlükten bahsediyorsanız gelmez ve gelmeyecektir. Siyaseti iyi anlayan bizler bunu durdururuz.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Eheuheuhe ben kahverengi alabilmiştim kahrolsun federasyon :p[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
Öne çıkan mesajlar