Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saat 00.00. Bu gece. Ne dinlemek isterdiniz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hmm Dt - Space Dye Vest super gider bence (: ya daa
Led zeppelin - Stairway to heaven olmadı
" - Achilles last stand felan (:[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Mesaj tarihi:
Frank Sinatra nın söylediği jingle bells var onu dinliyecem[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Mesaj tarihi:
uc hurel ---> bir sevmek bin defa ölmek demekmiş:([signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına
Türk Milleti denir.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.
M.Kemal ATATÜRK

[Bu mesaj crocodile tarafından 31 Aralık 2004 22:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Dun gece dınledıgım we hep bır agızdan soyledıgımız sarkı Halil İbrahim alkol etkısıyledı sanırım ama cok hosuma gıttı sarkı[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
said:
BlaCk_DmC, 31 Aralık 2004 21:54 tarihinde demiş ki:
final countdown dermişim ehehe

Saka bi yana arkadasın evinde uc saatir rock/metal dinlerken 5 dk kala final countdown actı birisi bu senede bu sarkıyla girelim diye. Ama iyi ayarlamadı ki yeni yıl gelmeden sarkı bitmisti ilgincti tabii =)[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Mesaj tarihi:
ben therion - the rise of sodom and gomorrah klibini izlerken girmisim yeni yila, sonradan fark ettim. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
  • Yeni Oluştur...