Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YTL ye hosgeldin!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu bir etki oluştursun diye yapılmadı ki zaten, ya da ekonomik ferahlama sağlasın diye... dünya üzerinde kullanımı olmayan milyonlu milyarlı saçma küçük para meblağlarını normale çevirmek için yapıldı. uzun yıllardır bahsi vardı ama enflasyon rayına oturmadığı için yapılan düzeltme kısa zamanda tekrar bozulacağı için bekletiliyordu.

zaten tek bir yetkili ya da ekonomist çıkıp da demedi ki "ytl gelecek maddi sıkıntı bitecek". paradan sıfır atılmasını ve atılmasının neden ihtiyaç olduğunu kavrayamayanların uydurduğu bir söylentiydi bu.

bunlar defalarca söylendi ama hala insanlar ytl bizi kurtarmayacak, yalan söylüyorlar, göz boyuyorlar demeye devam ediyor.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005
Mesaj tarihi:
Ahahah cok guldum hakkaten oyle dıyecekler :D eskıden ben mılyarderdım fln dıyeceksınız torunlarınız da aralarında off ne bıcım yazıo be dıyecekler[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
Bankacılar muhasebeciler sabaha kadar çalıştı allah kolaylık ve sabır versin diyorum .Hepsine şimdiden teşekkürler..

Ytl hesabı bir çok pazarcı esnaf vs yi çok zorluyacak ama neyse hoşgeldin Ytl...
Mesaj tarihi:
asıl komik olan gecenin 5 inde elindeki 500.000 eski türk lirasıyla hesap yaparken onun yarım YTL olarak görmen. o kafayla bile bi freahlık veriyor :)

bide çoğu dolmuş hattında fiyatlar 1 YTL oldu.

"1 kişi ne kadar kaptan? şöför: 1 lira abi. :D"[signature][hline] MSN : [email protected]
---
Sözlükte Ben :D
---
2005 teki en kötü gününüzün 2004 teki en iyi gününüzden çoook daha mutlu , sağlıklı , sevinçli vesaire vesaire geçmesi dileğiyle.

[b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
  • Yeni Oluştur...