AtarDamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 wowun sitesini okudum insan balıkçı olucam fakat savasmakda icap edebilir denizden yaratık falan çıkıyor mu uodaki gibi mesela uoda derinden yılan veya kalamar geliyordu balık tutan var mı ben balıkçılığı çok severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtarDamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Birde bir taka alıp denize açılabilir miyim balıkçı ağı var mı?Okyanus falan yazıyordu sitesinde ama mevzu çıkar mı açık denizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 http://www.worldofwarcraft.com/info/professions/fishing.html burda aradığın bilgiler var.[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 31 Aralık 2004 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtarDamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Peki kaç char açabilirim verdiğin sayfayı okudum ama mesela denizde yaratık saldırır mı onu biliyor musunuz balıkçı olan var mı aramızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yok saldırmaz bişey.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Baya bi bilgiye açız laflarından anladığım kadarıyla, o baloncuğu söndürmek kolay olmıcak gibi :) ilk önce wow la ilgili buldugun bütün sitelere göz at başta officaial sitesi olmak üzere www.worldofwarcraft.com sonra hala kafalarda soru kalırsa yardımcı oluruz. Not: balıkçılıkla denizden canavar çıkmasının bi alakası yok bu arada :)[signature][hline]Gerçek Oyuncunun Mekanı -> GametoGame.net -> Editor WoW Site -> TurkishWoW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtarDamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 iyide balık tutarken bir risk olmaması action olmaması kötü olmuş 1 accaunta kaç tane karakter yapabiliyoruz?Denizden monster cıksa yada denizde yaşasa biz bulsak çok daha güzel olurdu külüstür ultimada bile var 4 çeşitde olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 balik tutarken saldirir yaw nie saldirmasin :) denizde 1 ton yaratik var.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtarDamar Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Oh be kardeş iyiki dedin ben heyecan arıyordum kuru kuru balık tutmayla olmaz biraz yusuf yusuf olmalı saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 :) balikcilik cok macerali 1 meslek, hic merak etme. Ama balicki acamiyosun oyunu acarken. Gezerken balikci trainer bulup ogreniyosun. Fishing secondary profession olmasi lazim, alchemy ve herbalism yaninda iyi gidiyo :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Sandalda balık tutarken saldırıyormu bilmiyorumda, arada sıcaktan bunalıpta okyanus/deniz ortasında eger bi serinliyim acılırım diye atlarsan suya işte o zaman kapanın ağzında kalırsın diyim o kadar :).[signature][hline]ICQ: 99038139 MSN: [email protected] ---------------------- Magic Online : /addbuddy Enaxa ---------------------- [Bu mesaj Levent tarafından 31 Aralık 2004 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 level atlamadan sadece crafter char açılmıyor ne yazik ki. fishing gelişmesi balığı nerde tuttuğunuza bakıyor. hiç balıkçılık yapmadım fazla bilgim yok aslında. şöyle bir şey var ama: diyelim oyuna başladığız bölgede balık tutuyorsunuz, ilk başlarda çok hızlı skill alırsınız. sonra gittikçe yavaşlar sonra. bir yerden sonra o bölgede alamamaya başlarsınız, daha tehlikeli bir bölgeye geçmeniz gerekir. tehlikeli bölgelerde ise yüksek level'lı yaratıklar var epey. düşük level'da zor iş yani. zaten train olmaya gittiğinizde min level isteyecektir büyük ihtimalle (fishing'i denemedim ama ana mesleklerde istiyor). fishing'i en yüksek seviyeye çıkartmak için ise quest yapmanız gerekiyor ki bu quest'ler de savaşa dayalı. sonuçta level atlamak istemiyorum sadece craft edeyim diyemiyorsunuz. her meslek için geçerli bu. bir account'ta maximum 50 char açılabiliyor, sadece 10'u aynı sunucuda bulunabiliyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: AtarDamar, 31 Aralık 2004 16:49 tarihinde demiş ki: iyide balık tutarken bir risk olmaması action olmaması kötü olmuş 1 accaunta kaç tane karakter yapabiliyoruz?Denizden monster cıksa yada denizde yaşasa biz bulsak çok daha güzel olurdu külüstür ultimada bile var 4 çeşitde olsa Risk olmaz olurmu ; eğer sağlam itemler zırhlar kılıçlar vs. çıkarmak istiyorsan (Yada Sandık ) Contested (Riski bol) bölgelere gitmek zorundasın ki her an kafana bir balta yiyebilirsin anlamına geliyor buda. Fishing ile ilgili daha detaylı bilgi istersen bana ulaşabilirsin özelden ,yardımcı olmaya çalışırım no pain no gain.[signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 31 Aralık 2004 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 hehe her şeyi ultima ile karşılaştırma hastalığı v.11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtarDamar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 uo ile karistirmiyorum kizancik sadece eski oldugundan örnek olarak gösteriyorum az char satmadik snnde eskilerden kim kaldi saniyosun[signature][hline]Ben Adamı Bi Tokatta Deviririm Çünkü Ben Normal Değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Senin UO'dan kaldigin cok belli, kaygin olmasin.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Habit Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 snnde char sattın bide hahaha! snnde acc. varmıydı seninde satiyodun sen ? hatta varmış 1 2 degilmiş yani 10 15 tane vardı heralde.. ozamanlar kimse account satıp almiyordu sen fantezi yapmışsın zaten 150 civari kişi vardı turkiyede oyunu bilen. sonra bir arkadaşımın da dedigi gibi "invasion of 0-12 childrens" [Bu mesaj Habit tarafından 01 Ocak 2005 14:04 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Habit tarafından 01 Ocak 2005 14:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtarDamar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Vard1 tabi zaten siz bilseydiniz isin güzelligi kalmazdi bilmediginiz cok sey var daha sizin.kapali kapilar ardinda neler döndünü bilecek degilsiniz ya hevesli adam herseyi yapar Bak olm biz ne için forum aciyoruz cevaplara bak önce insanlik sonra bilmislik anadin mi [Bu mesaj AtarDamar tarafından 01 Ocak 2005 14:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 En Fazla 50 tane acarsın ama aynı serwerlar ıcın en fazla 10 acc. acabılırsın crafter olayına gelınce ıse lvl atlaman yanı bır cok quest yapman laızm bunun ıcınde sawasman lazım yanı sırf crafter olmak ölüm..![signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
siee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Fake account olabilir mi acep.[signature][hline]bir ruya olsa sadece ben gorurdum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar