Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Solistiniz kim?[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 arkadaşlar geçen gün Babacum un grubunun gitaristi (babacum grubun basçısı) babacuma "ben bile senden daha iyi bas çalıyorum" dedi ehuehue :)[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: arcane, 31 May 2003 01:23 tarihinde demiş ki: arkadaşlar geçen gün Babacum un grubunun gitaristi (babacum grubun basçısı) babacuma "ben bile senden daha iyi bas çalıyorum" dedi ehuehue :)[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery LOL[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 doğrudur ama bence bu grup içinde kargaşaya neden olmasın? Düşünsene gitarist basçıya diyor: Bu ne lam adam gibi çal şunu falan gibisinden bişiler[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: BabacumMostors, 31 May 2003 01:04 tarihinde demiş ki: said: Gimli, 31 May 2003 00:24 tarihinde demiş ki: Grubun adı: Babacum ve akılsız kıllı maymunları[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti hade lennn[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 :D delirtmeyin babacumu[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: arcane, 31 May 2003 01:23 tarihinde demiş ki: arkadaşlar geçen gün Babacum un grubunun gitaristi (babacum grubun basçısı) babacuma "ben bile senden daha iyi bas çalıyorum" dedi ehuehue :)[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery ulan onu ben getirdim o yere :P hem sıkıyorsa salvation basslarını çalsın kesilmeden, nota atlamadan... (ki çalamadı denedik :-D) dellerndirmeyin adamı :-P ayrıca kimse yoğruduma ekşi diyemez[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 gittik,gördük,dinledik ilk çıkan grup babacumlarındı sanırım. naz,solist arkadaşım .. sahne önü bomboştu ilkbaşta sonra doldurdular bi ara sadec e nazın kardeşi vardı önde :) .. 2.grupun solisti yatılıydı..baya geyik biri sanırım ehe eglendirdiler ama .. bi grup basscısı arkadaşım everyway that I can(geyik) guns n roses-mr brownstone ve ozzy osbourne çaldı.. bunların ustune de izel ve ibrahim tatlıses- haydi soyle yi çaldılar :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Ne güzel ya hazırlık falan lise ölüm ya.[hline]R4 Assasin Alex'i Elensar Cold as Corpse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ne alaka şimdi :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 böhüü yani çok bayık geçiyor kalfest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 çıkan 4.grup h2000 e çıkıyomuş. aquadan babygirl u çalan grup ıyk[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: Tarist_Windveil, 03 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: gittik,gördük,dinledik ilk çıkan grup babacumlarındı sanırım. naz,solist arkadaşım .. sahne önü bomboştu ilkbaşta sonra doldurdular bi ara sadec e nazın kardeşi vardı önde :) .. [hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var evet o grup benim gruptu bass çı da bendim ama iğrenöç oldu sıcaktan teller yavşamış akort düşmüş ama sanırımfala anlaşılmadı[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 guzeldi yine de,tebrikler.[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 eh leimizden gelen oydu bu arada yanlışlıkla hit the road jack ile intro ve jhonny be good ile de outro yaptık :) hoş oldu[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 çok kötü çaldınız rezil herifler lol izlemedim atıyorum bol keseden[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 evet ona bi anlam veremedik ehe :)[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 deneme msg[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ya sound check kazası :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 babacum'un grubu bass dışında kötüydü (yalaka mode on :-P ). smiley koyduğuma bakmayın ciddi diorum babacum'un bass'ları çok tuttum ben ama şarkı seçimleri kötüydü bence. ondan sonra bizim dönemin yavşak bi grubu çıktı şarkılar popüler lise grubu şarkılarıydı performans da aman aman bi güzel değildi ama vokalist (ozan çelik) eğlendirdi( by the way sözlerine ramço'yu eklemek :) ) öğle tenefüsünde punk cover'layan grup iyiydi barby girl'ü çamak gibi bi rezillik yapsalar da. kalfest bu sene fena değil ama her ders yoklama vermek saçmalık.vermiyorum da zaten geçmez o yoklamalar karneye. kungfu konseri hangi gündü bu arada? kaçtı galiba.[hline]get bored.. icq: 67083813 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 yoktu yarında yok bi cuma günü meezunoluyoruz (hobareyt!)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar