Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yok sanmıyorum güzel birşeyler olabileceğini bu sene de oh be bi mat sınavı kaldı haftaya bitti tüm sınavlar[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 angelus lise sonlardandır :D[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bugün triptekilerden biri o zaman cs oynayanlardan :) bende orada nickini gördüydüm 11 c tayfası arasında osman nuri hakkındaki görüşlerimi buraya yazardım ancak forum kurallarına uymuyor.[hline] =BEWARE!= =AZMO'S OWNAGE!= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ben yazayım 2 kelime: süper kişilik[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ceket manyaa da denebilir.[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 yok ceketsiz giriyoruz 2 haftadır[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ceketle törenle Atatürkçülük olmaz[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: fizban, 30 May 2003 19:10 tarihinde demiş ki: kendi adını osman nuri öküz diye telaffuz eden kişilik bozukluğu sahibi, kadıköy ANAdolu lisesi atatürkçülüğün kalesidir diyip, "olm sen nasıl atatürkçüsün, nerde ceketin, bu ne sakal" diyen adam dimi osman nuri ekiz ? 3 hafta kaldı osman gelecez okula bağıracaz, osman nuri sen misin, ağzına versem yer misin diye. az kaldı az ulan az[hline]You know what capitalism is? Getting fucked! Hehe..[hline]tHe Original fi$h O bir GS taraftari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Fizban bunu söylemek için ekim'e kadar beklicez abi.Üniversiteye başlayana kadar kaydımız bu okulda.Tabi her türlü disiplin işlemlerini de yapabiliyorlar. Daha sonra hepberaber bi pazartesi töreninde bağırırız.Bi ağa şenliği yaparıs.Bide müdüre bağırırız olur biter:) ps:Artık Osman nuriye ulaşmak çok daha kolay.Ayrıntılı bilgi için kallıları icq'ya bekliyorum...[hline]ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 biz de sizi kalfeste bekleriz[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 salı günü ben çalıyorum siz eğlemniyorsunuz :) ama saat kaçta bvilmiyorum[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 salı günü mat sınavı var ama[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sınaw ertes iolur o zaman[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bizim okulun festivaline mor ve ötesi gelmişti ama ben gitmemiştim[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sınav 4 üncü ders falan apzartesi yapsanıza şu işi[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 babacum saatini öğren de çıkacağın zamanın, izliycem, dalga geçicem, tebrik edicem[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ehuhetamam pazartesi öğrenecem saati de bu arada gimli puedo da ne keman kullandık ne de klavye öle melodisiz sadece ritm li şarkı oldu :)[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Ahuh süfer (-8 Olm kal festte çalıcaz desen, zaman ayırırdım çıkarırdım parçayı ya[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 e demiştim babs :)=[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 İyi de ben niye hatırlamıorum o zaman :?[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 a doğru sadece 4 haziranda konser var demiştim... pardon babs[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 babacum grubun adı ne sizin bi de hangi şarkıları çalıcaksınız[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Grubun adı: Babacum ve akılsız kıllı maymunları[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ya açıkcası grubun adı yok... one of us puedo esciribir salvation sıralama bu zaten her gruba 3 ewr şarkıizin vermişelr[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 said: Gimli, 31 May 2003 00:24 tarihinde demiş ki: Grubun adı: Babacum ve akılsız kıllı maymunları[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti hade lennn[hline]Wasn't it fun? Let's try something else... ICQ:84232487 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar