navyamphs Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 şu modemi aldım. 300mbps olduğu yazıyo ama ne ettim ettim 150mbps in üzerini görmüyor. bilgisarımda takılı olan wifi alıcı bu zıkkım. yani wifi antende modemde 300 olur diyor donanım olarak ama bi türlü 150 mbps nin üstünü göremedik modem ile bilgisarın arası 5-6 metre duvar felam yok. bi yardım ediverin pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 modem wifi ayarlarından QSS yi ve wpsi kapat. wireless ayarlarında b+g+n seçili olduğunu ve hız aralığını 20mhz değil 40mhz ayarlı olması gerektiğini söylemedim bile. zaten öyle yapmışsındır heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 IP QoS bu kapalıydı zaten WPS açıktı onu kapattım. bi deneyem bakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 abi yemekten geldim aldım zerzavatı onume birazdan debelencem burlarda olursan sorularım oalcak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Tamam üstad, hallettim Şimdi olay biraz karışık oldu, onun için fotoyla açıklıcam :) şimdi hacıtlar, bu asus modemi aldım önce, yukardaki mesajda sölediğim asus z87 pro boardla beraber gelen 300 mbp wifi antenler bi türlü gördüremedim 150 nin üstünü sonra modemi ofise getirdim burda denedim macbook proyla (2012 edit) onlada 150 gördü neyse dedimki işte kesin modem bozuk sonra saolsun storm yardım etti, şunu bunu aç diye baya debelenip yapamayınca ghidip şu asus usb n14 denen anteni aldım 75 liraya ondan sonra gene olmadı :) sonra stormun dediklerini bi salim kafayla tek tek yapınca şu anda oldu çatır çatır 300mbps görüyo 10 metreden felam yan odadan 270 mbps gördü neyse storm abi çok saol, wifi ne taş gelmesin. birisi de şu asus modemden alıpta beceremezse bööle işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 bende de dsl n55u var. ping sorunu yaşıyorum aldığım günden beri +10 ping fazlam var. çözemedim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 iyi bari ama anteni boşa aldın artık aasd tam olarak hangisini gerçekleştirince düzeldi? bende emin değildim işe yarayacağından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 stormeagle said: iyi bari ama anteni boşa aldın artık aasd tam olarak hangisini gerçekleştirince düzeldi? bende emin değildim işe yarayacağından abi sanırım bant genişliğini 20 den 40 yapınca oldu bu zıkkım. onu sonradan yazmısn geç gördüm sanırım mevzu oydu tırstığım için şimdi geri bızıklayıp tam olarka hangisi bulmakta istemiyom bişi çalışıyosa elleme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 asdadahah aynen dokunma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar