trapt Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 8 MP AutoFocus Selfie Kamera 16 MP Flaşlı Ana Kamera 5,5inç, 401ppi, LTPS, Gorilla Glass 3 Ekran Snapdragon 4 Çekirdek 2,2GHz 3GB GB Ram Anroid 4.2 Jelly Bean Tam telefon baktığım dönemde 1200 TL lik fiyatı ve özellikleriyle aklımı çeldi. Kullanan arkaşlardan eksilerini artılarını alalım. Fiyat özelliklere göre güzel. Geçmişte Discovery'den de oldukça iyi yorumlar gelmiş. Bu yeni ürün piyasada yürür mü ? Tavsiyeniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 dhde baya bi konusu döndü alınmaz baya laflarından döndüler çıkmadan bunu yapıcaz şunu yapıcaz söyle ucuz olucak böyle olucak diyip palavralar salladılar ona rağmen söyledikleri fiyattan 100 lira daha pahalıya çıktı dedikleri şeyler olmadı vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithran Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Almam şahsen o paraya yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 üstüne 100 lira ver nexus 5 al hacı çinden gelen fason telefon. gm sadece markasını basıyodu. ucuz diye aldı millet , iyi de etti. ama bu telefon ne ucuz, ne de güzel. böyle kasa mı olur ya . huawei kasasını komple çakmışlar. kutu aksesuarları eksik çıkıyormuş. yanlış çıkıyormuş. nası bi aceleyle toplattılar kimbilir. 2600mAh az bi de buna. optimizasyonu nasıldır bilmiyorum. çok bi umudum yok. uzun uzun kurcalama fırsatı bulamadım, ilerleyen günlerde piyasaya komple düşünce daha uzun tartışırız zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 youtubedan review izledim, de bu parayı verince telefonun vızır vızır çalışması lazım... kasıyor yahu makine. ı-ıh olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2014 1200tl verilcek baska telefon mu kalmadi aga ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2014 şimdi şöyle diyeyim, gm discovery aldık biz eşimle onunki 3 kere şarz soketinden arıza verdi en son sattık note 3 aldık sonra bende sattım gittim note 3 aldım çok da memnunuz ,antutuda 37000 basıyor note 3 ,bu alet kağıt üstünde daha hızlı gözükse de 34000'de kaldı, demek ki ucuz etin yahnisi olmuyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar