Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker SeSSiZ'den selamlar :D


SeSSiZz

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar,

Bugun yemin torenimizi yaptik ve eve geldim. pazar gunu aksam yine birligime geri donuyorum. Cok ozledim valla oyunu. Bana biraz anlatin da uzak kalmiyim olaya :) Artik her haftasonu carsi'm var. Haftasonlari internet cafe'ciyi kafalarsam oyuna girmeye calisicam. Yeni expansion cikiyo galiba. Simdilik boyle iste :) Askerlikle ilgili sorusu olanlar varsa cevapliyim :) Cok zevkli gidiyo suana kadar.

Gorusmek dilegiyle,
Alper

PS:Pazar gunu sabahina kadar internet basindayim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar tekrardan,
şuan çarşı iznindeyim. askerlik gayet güzel gidiyo nazar değmesin :) Hala izmir narlıderedeyim. acemilik bitmedi daha çavuş eğitim olduğu için. 1 ay sonra acemilik bitiyo dağıtım olacak bakalım nereye dağılıcaz :) inşallah izmirde kalırım.

Herkese iyi oyunlar :) eğer izmirde kalırsam CoH'u internet cafe'ciye indirticem :) özledim valla.

Kalın sağlıcakla,
Alper (SeSSiZ)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

İnan seni çok özledim Sessiz:). Tabi ki daha birçok kişi de özlemiştir ama ben en azından kendi adıma konuşayım. Tez zamanda kazasız belasız askerliğini bitirip aramıza dönmeni dilerim. Bak 3 ay nasıl da geçti göz açıp kapayana kadar. Elbette askerde olan sen olduğun için zaman kavramı biraz daha yavaş işliyordur:). Dağıtım sonunda yurdumun en huzur dolu ve rahat köşesine düşersin umarım. Kendine çok çok iyi bak ve sağlıcakla kal...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...