Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asker SeSSiZ'den selamlar :D

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam arkadaslar,

Bugun yemin torenimizi yaptik ve eve geldim. pazar gunu aksam yine birligime geri donuyorum. Cok ozledim valla oyunu. Bana biraz anlatin da uzak kalmiyim olaya :) Artik her haftasonu carsi'm var. Haftasonlari internet cafe'ciyi kafalarsam oyuna girmeye calisicam. Yeni expansion cikiyo galiba. Simdilik boyle iste :) Askerlikle ilgili sorusu olanlar varsa cevapliyim :) Cok zevkli gidiyo suana kadar.

Gorusmek dilegiyle,
Alper

PS:Pazar gunu sabahina kadar internet basindayim.
Mesaj tarihi:
merhabalar Sessiz umarım çok rahat ve güzel bir askerlik geçirirsin. Oyun da bende 2 aydır olmadığım için bir şey deyemiyeceğim ama bu yaz çok eğlenceli olacağına dağir hiç bir şüphem yok.[signature][hline]try not.
do.
or do not.
there is no try.
Mesaj tarihi:
Selamlar tekrardan,
şuan çarşı iznindeyim. askerlik gayet güzel gidiyo nazar değmesin :) Hala izmir narlıderedeyim. acemilik bitmedi daha çavuş eğitim olduğu için. 1 ay sonra acemilik bitiyo dağıtım olacak bakalım nereye dağılıcaz :) inşallah izmirde kalırım.

Herkese iyi oyunlar :) eğer izmirde kalırsam CoH'u internet cafe'ciye indirticem :) özledim valla.

Kalın sağlıcakla,
Alper (SeSSiZ)
Mesaj tarihi:
İnan seni çok özledim Sessiz:). Tabi ki daha birçok kişi de özlemiştir ama ben en azından kendi adıma konuşayım. Tez zamanda kazasız belasız askerliğini bitirip aramıza dönmeni dilerim. Bak 3 ay nasıl da geçti göz açıp kapayana kadar. Elbette askerde olan sen olduğun için zaman kavramı biraz daha yavaş işliyordur:). Dağıtım sonunda yurdumun en huzur dolu ve rahat köşesine düşersin umarım. Kendine çok çok iyi bak ve sağlıcakla kal...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
  • Yeni Oluştur...