SeSSiZz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Selam arkadaslar, Bugun yemin torenimizi yaptik ve eve geldim. pazar gunu aksam yine birligime geri donuyorum. Cok ozledim valla oyunu. Bana biraz anlatin da uzak kalmiyim olaya :) Artik her haftasonu carsi'm var. Haftasonlari internet cafe'ciyi kafalarsam oyuna girmeye calisicam. Yeni expansion cikiyo galiba. Simdilik boyle iste :) Askerlikle ilgili sorusu olanlar varsa cevapliyim :) Cok zevkli gidiyo suana kadar. Gorusmek dilegiyle, Alper PS:Pazar gunu sabahina kadar internet basindayim.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2004 Aa Sessiz abii Nasi lgidiyor askerlik[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr:
Sorj Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2004 abi doğuştan problemi olanları askere alıyorlarmı? :)[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır Yeni Yaptığım Bi Wallpaper
Jo_jixu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2004 merhabalar Sessiz umarım çok rahat ve güzel bir askerlik geçirirsin. Oyun da bende 2 aydır olmadığım için bir şey deyemiyeceğim ama bu yaz çok eğlenceli olacağına dağir hiç bir şüphem yok.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try.
SeSSiZz Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Selamlar tekrardan, şuan çarşı iznindeyim. askerlik gayet güzel gidiyo nazar değmesin :) Hala izmir narlıderedeyim. acemilik bitmedi daha çavuş eğitim olduğu için. 1 ay sonra acemilik bitiyo dağıtım olacak bakalım nereye dağılıcaz :) inşallah izmirde kalırım. Herkese iyi oyunlar :) eğer izmirde kalırsam CoH'u internet cafe'ciye indirticem :) özledim valla. Kalın sağlıcakla, Alper (SeSSiZ)
kath Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hayirli teskereler kanka. /vipao[signature][hline] -VA-
Keyzar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İnan seni çok özledim Sessiz:). Tabi ki daha birçok kişi de özlemiştir ama ben en azından kendi adıma konuşayım. Tez zamanda kazasız belasız askerliğini bitirip aramıza dönmeni dilerim. Bak 3 ay nasıl da geçti göz açıp kapayana kadar. Elbette askerde olan sen olduğun için zaman kavramı biraz daha yavaş işliyordur:). Dağıtım sonunda yurdumun en huzur dolu ve rahat köşesine düşersin umarım. Kendine çok çok iyi bak ve sağlıcakla kal...[signature][hline]Keyzar: Spine,Regeneration-Scrapper LvL 1/ Toxygen: Dark Miasma,Radiation Blast-Defender LvL 32 TRT 2: Earth,Radiation-Controller /
Öne çıkan mesajlar