Griswold Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 evet su içerek girmiş bulunuyorum yeni yıla aslında bacardi düşündüm de kola almayı unutmuşum, bide pirates oynuyodum tam olurdu ehehe seneye artık..[signature][hline]beş hececiler
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Simdi Bir Kenarda Hickira hickira agliyorum Cicegim Sirtimdan Vuranlaraaa[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
RamsesII Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Bu seneyede abaza girdim ya.... Bu benim lanetim heralde.Ömür boyu ellerime mahkum kalıcam[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın!
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 arkadasım kırmızı bi don alsaydın ugur getiririmis:lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK
zgrw Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 mauhauhua kırmızı don giyen arkadaşlarla bi daha görüşmesemde olur yani :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 şampayn içn çokm güzle oldı[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Granis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 10 şişe bira aldım 2.sindeyim hehehe :) *tokuşur* hehehe :)kesmezse 5 tane daha alicam hehe :) kopunnnnn :) :) :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ohh viski iyiymis ya.. neyse posty lari okumadim kafam guzel kusura bakmayin artik[signature][hline]Su olsam , Ates olsam
Suark Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yerine sevemem,yerine sevemem razıyım yapayalnız tukensın yıllarım ama yerıne sevemem olmuyor denedım yınede sevemedım herseyı...[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki: bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim anlamıyorum amacınız ne sizin biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya -------- BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki: ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum
armra Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aha geç gelmişim allah be kanyak var çekmecede, kaldığım yerden devam edeyim :P ah be güzelim aah ah ah ben seni severim aaahh ah ah sadece üzerim ah ah ah[signature][hline]
Desolator Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ultrapsycho ve ben... 1 ltrelik Absolute bittti.. Ultrapsycho sızdı.. ben hala burdayım.. mutlu yıllar :D[signature][hline] [b]DeSo[b] Was Here!!!
Habit Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 yurdumun alkoligi esrarkeşi hepsi burda çek çek.. :P
Granis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 kop kop kop kop :) :) :) sızmak yok!!! :D[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sabahki halinize acıyorum. Nıhahah.![signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 soğuk suyun altında iyi bir duş bişeyin kalmaz mrk etme :][signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 O kadar cok ıcmedım ama piskolojik olarak sarho$um..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mavi Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 pek bi şey içmedim grolsch'un acı tadı vardır ama doritos - nacho + çerez ile iyi gidiyor.[signature][hline]- Kuzu - Mix # Ultima Online Runuo sunucusu
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Hazzz zktr...[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 o 8 kutu şeyden sonra ne gibi bir fiziksel ve kimyasal değişiklilk oldu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
McFrenzy Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Ne içtiğimi bilmiyorum valla. Gittiğimiz yer sınırsız içkiydi. Ben bi votka istedim sonra kızların hepsi salak gibi sarhoş oldu. İçmesinler diye hepsinin bardağının dibine kadar ben içiyodum farketmiyolardı allahtan :) Ona rağmen rezaleti çıkışımız bardan Sabah kalktım midem felaket bulanıyo hala çok karıştırdım :([signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil [Bu mesaj McFrenzy tarafından 01 Ocak 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 said: Mavi, 01 Ocak 2005 05:29 tarihinde demiş ki: soğuk suyun altında iyi bir duş bişeyin kalmaz mrk etme :] gebersin ondan sonra :p[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 1şişe kırmızı şarap yanında votka bira bira devirdim dun gece ayılmaya çalışıorum hala..
huun Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 votkanin sonu kotu kim ne derse desin . en babayigit delikanli benim diyen cok kisiyi yıkmıstır serefsiz votka . kop kop kop nereye kadar ? balkide bazen "kopmadan" neşesine icmek daha iyidir . gencliginize fazla guvenmeyin :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Werb Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 sarhoş olmak bizim grubun icinde işkence annamına geliyo adamlar cok içmio bi ben ictim bi baktım alta kalanın canı cıksın yapıolar bana a.q geberiodum diom olm kuscam kalkın zaten kafa kıyak sora bi yerde bayılmısım adamların uyandırma şekilleri turk filmlerindeki gibi tokat + su :)
Öne çıkan mesajlar