Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafayi cekenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet su içerek girmiş bulunuyorum yeni yıla
aslında bacardi düşündüm de kola almayı unutmuşum, bide pirates oynuyodum tam olurdu ehehe
seneye artık..[signature][hline]beş hececiler
Mesaj tarihi:
arkadasım kırmızı bi don alsaydın ugur getiririmis:lol:[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..
M.KEMAL ATATÜRK
Mesaj tarihi:
mauhauhua kırmızı don giyen arkadaşlarla bi daha görüşmesemde olur yani :D[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
10 şişe bira aldım 2.sindeyim hehehe :)
*tokuşur* hehehe :)kesmezse 5 tane daha alicam hehe :)
kopunnnnn :) :) :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Mesaj tarihi:
yerine sevemem,yerine sevemem razıyım yapayalnız tukensın yıllarım ama yerıne sevemem olmuyor denedım yınede sevemedım herseyı...[signature][hline]Angelfire, 24 Kasım 2004 23:11 tarihinde demiş ki:
bitidirdiniz ömrümü tükettiniz yemin ederim
anlamıyorum amacınız ne sizin
biz dostuz mu demeye çalışıyonuz ya

--------
BonePART, 27 Kasım 2004 04:47 tarihinde demiş ki:
ister ırkcı deyin ister kafatascı ben turk olmakla da turk dogmaklada gurur duyuyorum

Mesaj tarihi:
aha geç gelmişim
allah be kanyak var çekmecede, kaldığım yerden devam edeyim :P
ah be güzelim aah ah ah
ben seni severim aaahh ah ah
sadece üzerim ah ah ah[signature][hline]
Mesaj tarihi:
sabahki halinize acıyorum. Nıhahah.![signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
O kadar cok ıcmedım ama piskolojik olarak sarho$um..[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
Hazzz zktr...[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım..
                 «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
Mesaj tarihi:
Ne içtiğimi bilmiyorum valla. Gittiğimiz yer sınırsız içkiydi. Ben bi votka istedim sonra kızların hepsi salak gibi sarhoş oldu. İçmesinler diye hepsinin bardağının dibine kadar ben içiyodum farketmiyolardı allahtan :) Ona rağmen rezaleti çıkışımız bardan
Sabah kalktım midem felaket bulanıyo hala çok karıştırdım :([signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected]
Kellindil

[Bu mesaj McFrenzy tarafından 01 Ocak 2005 11:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
votkanin sonu kotu kim ne derse desin . en babayigit delikanli benim diyen cok kisiyi yıkmıstır serefsiz votka . kop kop kop nereye kadar ? balkide bazen "kopmadan" neşesine icmek daha iyidir .

gencliginize fazla guvenmeyin :D[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
sarhoş olmak bizim grubun icinde işkence annamına geliyo adamlar cok içmio bi ben ictim bi baktım alta kalanın canı cıksın yapıolar bana a.q geberiodum diom olm kuscam kalkın zaten kafa kıyak sora bi yerde bayılmısım adamların uyandırma şekilleri turk filmlerindeki gibi tokat + su :)
  • Yeni Oluştur...