Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 arada bir yapmak lazim yahu bunu, kafam bi dunya suan ehahe. tavsiye ederim bi ufak iyi gidiyor :D[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Horrible Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bencede eheheh için arkadaslar :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir. Bir pati kardesimizin sözüdür... Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır Öhöm Öhöm ben :)
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 4 bira birasda bayadır vitrinde duran votka ve zor gunler icin sakladigim yurt disi malborasi :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ah benim bar da ne viskiler vardida validenin azizligine ugradi hepsi. red label'dan tut yunan rakisina kadar ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 hop hop içki haram[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 forgiver, bizde her ak$am iciyoruz demedik ya. kirk yilin ba$i yapmaktan zarar gelmez boyle seyleri ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: forgiver, 31 Aralık 2004 21:42 tarihinde demiş ki: hop hop içki haram bugun hoca sınıfta para sayarken gordu ne yapıcan o paraları dedi aksam icicem kac bira alsam die sayıyom dedim parfumumde bira gibi kokuyodu zaten baslamısın disipline vericem dedi sen turk cocugu degilsin dedi sustum tabi ben sonra hoca cocugun birine aptal diye bagırdı sizde turk cocuguna bagiran bir TURksunuz Dedim :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 walla bugun cuma fetvasında dinledim azı çoğu yok bunun , süt için işte mis gibi :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 burası da yılbaşı offical kafayı çekenler topiki olsun madem :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ehahea iyi koymussun lafi. ya bazi hocalar manyak. ne alaka "icki iciyorsan Turk degilsin". Hocam siz bu yargiyi nasil yapabiliyorsunuz deseydin ya :) Birinin icki icip icmemesine gore turk olup olmadiginimi degerlendiriyorsunuz, derdim ben senin yerinde olsam.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 dağıtrım leyn buarayı :) buda ne şarapçılar sizi *!kafasında votka şişesi kırılır*[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 nihoho. kirilabilir her an ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: Math-, 31 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki: ehahea iyi koymussun lafi. ya bazi hocalar manyak. ne alaka "icki iciyorsan Turk degilsin". Hocam siz bu yargiyi nasil yapabiliyorsunuz deseydin ya :) Birinin icki icip icmemesine gore turk olup olmadiginimi degerlendiriyorsunuz, derdim ben senin yerinde olsam. iste o adamin dersinden 44 de kalinca oyle diyemiyosun :)[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 konusma sakin o zaman :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 said: forgiver, 31 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki: walla bugun cuma fetvasında dinledim azı çoğu yok bunun , süt için işte mis gibi :) Biz Sutu Babamla Iciyoruz : ) Yeni Sut : )[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 aslan sutu olmasin o ? :)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ben su an 4.dubledeyim[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ufagi dipleyeli 45dk oldu ;)[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 içki sevmem, onun yerine olayı aştım artık, bir kutu milkayı bir kaba kırmak suretiylen koydum kaloriferin üzerine, sıvılaşmış versiyonunu içmekle meşgulüm şu an. ayrıca ne işim var benim burda? *!içki içenler arasında yabancılık çeker*[signature][hline]beş hececiler
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Ya simdi likor varda kac yillik bilmiyorum alkol komasina sokmaz dimi bunu icsem bira bitti :([signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
gokhaan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 ic ic bise olmaz:-D[signature][hline]Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE. M.Kemal ATATÜRK
silverhelm3 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 rakı bitti biraya baslıcam[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 *!agirdan agirdan bakkalin yolunu tutar *[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Frost Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 bacardi diyorum baska bisey demiyorum. [Bu mesaj hakan053 tarafından 31 Aralık 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Albert Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 31, 2004 cikh cikh, gencler icmeyin caiz degil. 5-10 bira alsam mi cikip?[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Öne çıkan mesajlar