Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafayi cekenler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bencede eheheh için arkadaslar :)[signature][hline]En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
Bir pati kardesimizin sözüdür...
Hüznün olduğu yerde bulut,neşenin olduğu yerde ışıltı,duygunun olduğu yerde insanlık vardır
Öhöm Öhöm ben :)
Mesaj tarihi:
4 bira birasda bayadır vitrinde duran votka

ve zor gunler icin sakladigim yurt disi malborasi :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 31 Aralık 2004 21:42 tarihinde demiş ki:
hop hop içki haram

bugun hoca sınıfta para sayarken gordu

ne yapıcan o paraları dedi
aksam icicem kac bira alsam die sayıyom dedim
parfumumde bira gibi kokuyodu zaten baslamısın disipline vericem dedi sen turk cocugu degilsin dedi
sustum tabi ben
sonra hoca cocugun birine aptal diye bagırdı

sizde turk cocuguna bagiran bir TURksunuz Dedim :D[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mesaj tarihi:
burası da yılbaşı offical kafayı çekenler topiki olsun madem :)[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything...
Mesaj tarihi:
ehahea iyi koymussun lafi. ya bazi hocalar manyak. ne alaka "icki iciyorsan Turk degilsin". Hocam siz bu yargiyi nasil yapabiliyorsunuz deseydin ya :)
Birinin icki icip icmemesine gore turk olup olmadiginimi degerlendiriyorsunuz, derdim ben senin yerinde olsam.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker.

Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905
Mesaj tarihi:
said:
Math-, 31 Aralık 2004 21:51 tarihinde demiş ki:
ehahea iyi koymussun lafi. ya bazi hocalar manyak. ne alaka "icki iciyorsan Turk degilsin". Hocam siz bu yargiyi nasil yapabiliyorsunuz deseydin ya :)
Birinin icki icip icmemesine gore turk olup olmadiginimi degerlendiriyorsunuz, derdim ben senin yerinde olsam.

iste o adamin dersinden 44 de kalinca oyle diyemiyosun :)[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 31 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
walla bugun cuma fetvasında dinledim azı çoğu yok bunun
, süt için işte mis gibi :)

Biz Sutu Babamla Iciyoruz : ) Yeni Sut : )[signature][hline]Ana Gißi Yar Olmaz Bagdat Gißi Diyar Olmaz Ama Bagdat Bombalanirr
Mesaj tarihi:
içki sevmem, onun yerine olayı aştım artık, bir kutu milkayı bir kaba kırmak suretiylen koydum kaloriferin üzerine, sıvılaşmış versiyonunu içmekle meşgulüm şu an.
ayrıca ne işim var benim burda?
*!içki içenler arasında yabancılık çeker*[signature][hline]beş hececiler
  • Yeni Oluştur...