Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 kontür, kontur, kontor... yer: alanya mekan: bir otelin duvarı olay: otel klimalı, turistlere bunu anlatmak için duvara yazı yazılmış yazan kiş: tahminen uzaylı yazı: elkondicen - bu ingilizce klima anlamına gelmekte (uzaylıya göre) :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 hehe onun muhtemel doğru algılanışı da el-kondicen olsa gerek :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003 [Bu mesaj Sufi tarafından 18 October 2003 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Urfa'daki tansaşta tabak bardak bulunan yerde 'lütfen çocuklarınızın ellerinden tutunuz. -müdürüyet' diye kocaman bir yazı asmışlardı,bayağı gülmüştüm.
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 ben "gözlükçü" ve "saatçi" tamircilerin hastayım :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Apache, 18 October 2003 15:07 tarihinde demiş ki: Urfa'daki tansaşta tabak bardak bulunan yerde 'lütfen çocuklarınızın ellerinden tutunuz. -müdürüyet' diye kocaman bir yazı asmışlardı,bayağı gülmüştüm. ahauahau yarıldım :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bizim okulun yakınındaki dürümcülerin isimlerine bayılıyorum ekmek teknesi dürüm evi, malabade dürüm .... daa çok var :)[hline][i] qu est ce que c'est:viande
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Cthulhu_, 18 October 2003 12:31 tarihinde demiş ki: okulun orda bi dürümcü var aynen şöle ABOOOOVV dürüm LOL! Süper ya :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 asıl ismi boğaça olan şeyin adını binbir türlü şekilde görüyorum, poça, poğaça, boça, boğça... ama istanbul türkçlesinde konuşurkene pooça demek daha iyi :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 boğaça değil poğaça: link![hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 istanbul da bostancı sahilde spor yapanlar için konmuş tabelalar var türkçesi gayet normal de fesat gözle bakarsanız acaip komedi anlamlar çıkarabiliyorsunuz...[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 harbi poğaça mı... ama biz de lise de sözlükten bakmıştık, malum öss hazırlğı ve türk dil kurumu sözlüünde boğaça yazıodu kardeş bence sen o sitede gördüün her şeye inanama heuehue[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Kadıköyde belki dikkatinizi çekmiştir. çotanak kebap Bostancıda da Ahanda dürümcü var.. düşünsenize dolmuştna inmişsiniz falan karın aç. ulan bi dürüm olsada yesek diyorsunuz kafayı bi kaldrıyorsunuz AHANDA DÜRÜMCÜ! ha birde ayvalıkta 15 kardeşler pide kebap salonu vardı.. Efsanevi Chicken translate i unutmamak lazım. Puraya çöp töken eşşektir :) Ha birde az evel mailden geldi de sildim. bir kapıcı asansörün üstüne yazmış... Arkadaş,(insan, kapıcının, yurdumu alçaklara uğratma sakın, siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın falan gibisinden istiklal marşını yazacağını sanıyor. O ne hitap öyle yahu) Hasansör 4 kişiliktir. Daha fazla binme çekmez.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 19 October 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
zamo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Bizim evin orda Hyundai yetkili servisi var.Yanında da Hun-Dayı araba tamiricisi var.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 said: zamo, 19 October 2003 12:01 tarihinde demiş ki: Bizim evin orda Hyundai yetkili servisi var.Yanında da Hun-Dayı araba tamiricisi var.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Azuhauaahua hH !!!
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 "SICAK SU İLE MOTOR YIKANIR" gormustum 2 gun once heheh....[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI] icq : 39990910
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 bide lord davutoglu die bi manav var[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 ASmalı Konak diye bi biarhane var menemende[hline]Bir gün gelcek herkes hesap verecek... İşte o gün çok eğlenicem!
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Tavuk 2 melyon Bişmiş tavuk 3 melyon diye bir yazı görmüştüm Bodrum yolunda.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology :rock: İcq:170810052 :rock:
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Dynamick in açtığı iyi olmuş :] eheh[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Küçükyalı'da minibüs yolu üzerindeki bir pastane:sol camda "Happy Birthday" sağ camda "Mutlu Yıllar" Pendik'te Mc'in arkasındaki kahvenin yanındaki dükkan:"Siwit Şört 25ytl" Final dersanesinin her yerde dönen reklamı:"Yarışma Sınavı"[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bende bı kere Çi Köfte yazan bı yer gormustum[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 İstanbul da bi bakkalın duvarında ''Mercümek'' vardı kopmustum :)[signature][hline]Sen Hiç Birini Kaybetmemek İçin Kendini Kaybettin Mi ? [C.J] Only Cla.Jackal.
Chiptech Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 çeşmede La Mer diye bi kafe&restoran tarzı biyer var. bide sokaklarda "kaldırımda piknik yapmak, korna calmak yasaktır" diye tabelalar var. hehe.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!! P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." a member of AAL'05
Diablo Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 kaldırımda piknik yapan varmışki demek koymuşlar öle bi tabela yani. kaldırımda piknik...en büyük hayalim[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away"
ursusarctos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2005 Bi ara İ.Ü. Orman Fakültesi kampüsünün kapısında yazıyordu : Kampüse girmek TEHLİKELİ VE YASAKTIR (yok merak etmiştim biz acaba o kampüste baltayla adammı kesiyoduk? :P[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim, Korku ve dehşetin habercisi...
Öne çıkan mesajlar