Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

panolardaki facialar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kontür, kontur, kontor...
yer: alanya
mekan: bir otelin duvarı
olay: otel klimalı, turistlere bunu anlatmak için duvara yazı yazılmış
yazan kiş: tahminen uzaylı
yazı: elkondicen - bu ingilizce klima anlamına gelmekte (uzaylıya göre) :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
hehe onun muhtemel doğru algılanışı da el-kondicen olsa gerek :)[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003

[Bu mesaj Sufi tarafından 18 October 2003 12:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Urfa'daki tansaşta tabak bardak bulunan yerde 'lütfen çocuklarınızın ellerinden tutunuz. -müdürüyet' diye kocaman bir yazı asmışlardı,bayağı gülmüştüm.
Mesaj tarihi:
said:
Apache, 18 October 2003 15:07 tarihinde demiş ki:
Urfa'daki tansaşta tabak bardak bulunan yerde 'lütfen çocuklarınızın ellerinden tutunuz. -müdürüyet' diye kocaman bir yazı asmışlardı,bayağı gülmüştüm.
ahauahau yarıldım :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
said:
Cthulhu_, 18 October 2003 12:31 tarihinde demiş ki:
okulun orda bi dürümcü var aynen şöle
ABOOOOVV dürüm

LOL!
Süper ya :-)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış
Kırıldığı için daha da güçlü
- Marit
-------------------------
Son Başlangıçtır!
------------
Mesaj tarihi:
asıl ismi boğaça olan şeyin adını binbir türlü şekilde görüyorum, poça, poğaça, boça, boğça...
ama istanbul türkçlesinde konuşurkene pooça demek daha iyi :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
harbi poğaça mı...
ama biz de lise de sözlükten bakmıştık, malum öss hazırlğı ve türk dil kurumu sözlüünde boğaça yazıodu kardeş bence sen o sitede gördüün her şeye inanama heuehue[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Mesaj tarihi:
Kadıköyde belki dikkatinizi çekmiştir. çotanak kebap
Bostancıda da Ahanda dürümcü var..

düşünsenize dolmuştna inmişsiniz falan karın aç. ulan bi dürüm olsada yesek diyorsunuz kafayı bi kaldrıyorsunuz AHANDA DÜRÜMCÜ!

ha birde ayvalıkta 15 kardeşler pide kebap salonu vardı..

Efsanevi Chicken translate i unutmamak lazım.

Puraya çöp töken eşşektir :)

Ha birde az evel mailden geldi de sildim. bir kapıcı asansörün üstüne yazmış...

Arkadaş,(insan, kapıcının, yurdumu alçaklara uğratma sakın, siper et gövdeni dursun bu hayasızca akın falan gibisinden istiklal marşını yazacağını sanıyor. O ne hitap öyle yahu) Hasansör 4 kişiliktir. Daha fazla binme çekmez.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri
Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım

Her şey forum için! Her şey forum için!

[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 19 October 2003 02:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
zamo, 19 October 2003 12:01 tarihinde demiş ki:
Bizim evin orda Hyundai yetkili servisi var.Yanında da Hun-Dayı araba tamiricisi var.[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!

Azuhauaahua hH !!!
Mesaj tarihi:
"SICAK SU İLE MOTOR YIKANIR"
gormustum 2 gun once heheh....[hline]Bir kadın sana karşı olduğunda, unut gitsin.. önce seni severler sonra birseyler değişiverir içlerinde! bir kamyonun altında ezilmeni bir bok çukurunda ölmeni izler ve üzerine tülürüverirler! [CHARLES BUKOWSKI]

Mesaj tarihi:
Tavuk 2 melyon
Bişmiş tavuk 3 melyon
diye bir yazı görmüştüm Bodrum yolunda.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

:rock: İcq:170810052 :rock:

• 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
çeşmede La Mer diye bi kafe&restoran tarzı biyer var.
bide sokaklarda "kaldırımda piknik yapmak, korna calmak yasaktır" diye tabelalar var. hehe.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Mesaj tarihi:
kaldırımda piknik yapan varmışki demek koymuşlar öle bi tabela yani.
kaldırımda piknik...en büyük hayalim[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
Bi ara İ.Ü. Orman Fakültesi kampüsünün kapısında yazıyordu :
Kampüse girmek TEHLİKELİ VE YASAKTIR
(yok merak etmiştim biz acaba o kampüste baltayla adammı kesiyoduk? :P[signature][hline]Ben ayaktaki dikenim, Kapıdaki cüzzamlıyım, Ensendeki çıbanım, Çorbandaki sineğim,
Korku ve dehşetin habercisi...
  • Yeni Oluştur...