Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 antalyada oturuoudum geçen dönem... orda (antalyalılar bilir) 100. yıl caddesi var (antın en büyük caddesi) oranın tam ortasında bi internet cafe var, adam koskocam bi tabela asmış: ONLINE İNTERNET ohhhaaa dedim resmini çekcem bu yaz (internetin büyük harf ve yinede i olarak yazılışına dikkat ayrıca ama onuda geçtim internetin online ı nı bulmuş koymuş adam muhahaha diğer bi facia ise şu, izmit garının ana kapısının üstünde türkçe olarak: trenler 1. ve 2. perondan kalkar yazıyo ve altında da (sözde) ingilizce olarak çevirisi var: every train start on from first & second platform yuh be kardeşim ne gramer bırakmışın ne vokeybulari eheueheu tam facia :D...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 One Ticket 2.000.000TL Bir bilet bir milyon türk lirası[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 büyük i de ne var anlayamadım türk.ede büyük i vardır da belki Cafenin adı Online dir ? :)[hline]You are all Claustrophobic in your skins.
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 afyon a giderken yüksek bi yerde piknik alanı var ormana işemek tehlikeli ve yasaktır yazıo yasağını anladım da tehlikesini bi türlü çıkaramadım orman mı yanıcak? yoksa ayı gelip şeyimi mi ısırcak?[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?!
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Deep-Night, 17 October 2003 22:23 tarihinde demiş ki: büyük i de ne var anlayamadım türk.ede büyük i vardır da belki Cafenin adı Online dir ? :)[hline]You are all Claustrophobic in your skins. bu budur[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yani evet bana da öyle geldi ONLINE INTERNET cafenin adıdır. Öbür Türlüsünü yapıcak adama "oha" derim zaten :)[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
Dagger Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 said: Infernal_Reborn, 17 October 2003 22:25 tarihinde demiş ki: yoksa ayı gelip şeyimi mi ısırcak oha ayının işi gücü yok... ayıp ayıp :)[hline]Bir gün gelcek herkes hesap verecek... İşte o gün çok eğlenicem!
Jester Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 e abi o zaman ormandan aşağı işemenin tehlikesi nedir :)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?!
regulus Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 bu avukat tabelası nasıl?[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki?
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yok yahu cafeninadı online diil, valla diil,hem internet özel isimdir türkçe yazarken bile büyükse i İ olarak yazılamaz, ki adam ingilizce olaraktan yazmaya çalışmış, e ingilişh alfabetinde de İ böle bi harf yoq :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
-xception- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 fıs.. avukata bittim[hline]Bonecrusher, 14 September 2003 03:10 tarihinde demiş ki: Ha arada pizzalar da uçussun da biz de karnımızı doyuralım, di mi ama?
odchu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 yaa bilmiyorum da geçen Ankara'ya geliyorum ,şehir girişinde belediyenin panosu(duyuru vb.) : " Asfaltınız hayırlı olsun .. " .... :.[hline]Novice Civil Engineer
daverc Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 İzmir foca girisinde Bi kücük ev war onunde tabela asili SATILIK KAYISI. :-)
Obscura Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 100 metre geride balık lokantası[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 asfaltınız hayırlı olsun muhahahahaha[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Vadaaaa!..
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Kendin pişir biz yiyelim vardı:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<<
Wulfgar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Büyük olasılık cafenin adıdır Online internet cafe Gel gelelim çok klişe bi isim olmuş içinde mutlaka soul geçen necromancer isimleri gibi (soul burner, soul collector, darksoul böle işin içine eder kimi gençler)[hline]Avatar the Fallen
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 ingilizcede Büyük I yoktur :) daha doğrusu ben böyle biliyorum yani ONLİNE yazamasınız ONLiNE yazarsınız :p -5 tane BAYAN kuaförü yanyana (bizim ilerki sokak Konya)Tabelalar combo felam böyle..görseniz yarılırsınız..(Şu anda 4 tane mi kaldı 3 tanemi ne..ama bizim burada 4 km2 alan içinde 17 tane,evet 17 tane bayan kuaförü var :D 8 Tanede Erkek!) -Asfaltınız hayırlı olsun...(Buda konya..2 Ay önce bi yerde vardı,çekseymişim Rare olcakmış demek ehehueh) -Chemical ın dediği o Bir bilet 2000000 olayı Konyada geçmektedir.Hemde Mevlana Müzesi gibi büyük bir yerde...Gittiğimde resmini çekerim yine ;) - Verdiğimiz Rahatsızlıktan dolayı öüzr dileriz! (tabela hatalı Özür ü Öüzr diye boyamışlar :D Bayağı yarışmıtık) Ayrıca burada, Asfaltınız,Altgecidiniz,köprünüz hayırlı olsun gibisinden combo tebrik panoları olur :D Yarın 1-2 tane çekip gösterebilirsem ne ala..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 said: Dragonmax, 17 October 2003 23:25 tarihinde demiş ki: hem internet özel isimdir türkçe yazarken bile büyükse i İ olarak yazılamaz Pardon da internet ne zamandan beri ozel isim oldu ayrica İnternet olarak da yazılmasında hic bir sakınca yok yani konu bu değil biliyorum ama yani o kadar iddialı ve kesin yazmışın ki düzeltmeden duramadım.[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Unclecan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 http://www.tdk.org.tr/tdksozluk/SOZBUL.ASP?GeriDon=0&EskiSoz=&kelime=internet bu adrestende bakarsanız Türk Dil Kurumu da İnternet olarak kullanmıştır.[hline]Playing the king in my kingdom!!!
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 tarabya'da bir kuru temizlemecinin camında yazıyor: 2 saatte kuru temizleme. altında da ingilizcesi: 2 o'clock dry cleaning. (rexar ayrı bir başlıkta sölemişti ama burada da bir kez daha yazalım.) orjinallik yapıp dükkan tabelalarına fransızca kuaför (coiffeur) yazmaya çalışanlar da epeyce ilginç ürünler çıkarıyorlar: couffer, cuoffer, cuffeor, coifforre... daha yüzlerce versiyonu var. aramanıza gerek yok ilk rastladığınıza bakın :) yine benzer durum egzost tamircilerinin tabelalarında mevcut: eksoz, egsoz, eksozt... bunlar da sayılamayacak kadar geniş bir aile. benzer durumlar pardösü, remayöz gibi doğru yazılışı az bilinen kelimeler için de geçerli ama satlık, cier gibi yaygın yanlış yazılışları anlamak biraz zor. bir de hangi belediyenin hangi organizasyonuydu hatırlayamadım ama yazan şöyle birşeydi: 1. geleneksel bilmemne festivaline hoşgeldiniz.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Jester Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 afyon da bi evin duvarında gızamış biliç satılır yazıodu[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?!
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 bir de jinni'den duyduğum bir pano faciası, şehirlerarası bir mola yerindeki restorandan: self servis müşteriye aittir.[hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2003
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 okulun orda bi dürümcü var aynen şöle ABOOOOVV dürüm[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Öne çıkan mesajlar