roket adam Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Edip sonra başka yerde yayınlayacağım o derece. Mirror yaratmam lazım direkt. Nasıl yaparız? HTTrack denedim, robots.txt'nin başında sanırım robotlar öyle kafasına göre çekemesin gibi bi satır var, o yüzden 401 hatası veriyor. Nasıl aşacağımı bilemiyorum, çaresizim. Bilenlerden yardım pls tşk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 ayip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 offline browser diye aratmak lazım.Çok seçenek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 teleport pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 sitenin sahibi sen misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Değilim. Olsam zaten robots.txt'yi değiştirirdim direkt hallederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 robotla alakası yok olayın siteyi pm atsana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 IDM'in oyle bir ozelligi vardi bi ona bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar